Sabırsızlıkla bekliyorumvalla bak benim tariften denemk isteyeceksin bence hatta çocuklara bile yapabilrsinbak diyete özendirme yemekleri ya ben bayadır diyetteyim ya herşeyin diyet versiyonu mevcut bende 3 5 tarifle katılabilsem nevreste neler yaparım ben belli olsun kategori tam yapayımda en kısa zamanda konu açılınca eklerim
olur canım baya yoğun bir insansın sen sonuçta önemli değilSabırsızlıkla bekliyorumBen arada bildirimleri kaçırıyorum
Sana denk geliyor bu iki olduolur canım baya yoğun bir insansın sen sonuçta önemli değil
adra da hep geç cevap veriyor bence benim yemek topiğnden çıkmam lazım bana bir işaret bunlarSana denk geliyor bu iki olduSağol canım
Yok ben geç farkediyorumadra da hep geç cevap veriyor bence benim yemek topiğnden çıkmam lazım bana bir işaret bunlar
yok ya arada canım çekmiyor değil ama nasılsa bulamıyorumYok ben geç farkediyorumAslında diyet yapıyorsun en doğrusu uzaklaşman Ama biz sana alıştık sen olmadan nasıl yaparız
Tamam tatlı kategorisinde ayrılalım sonra yine barışırızyok ya arada canım çekmiyor değil ama nasılsa bulamıyorumidare ediyorum ama nevreste tatlı olmadığı sürece sıkıntı yok tatlıya dayanamıyorum
evet o yüzden hiç tatlı katagorilerine oy vermiyorumTamam tatlı kategorisinde ayrılalım sonra yine barışırız
Bu ara tatlı,pasta vs yapalım demiyorlarevet o yüzden hiç tatlı katagorilerine oy vermiyorumkurabiye ye katılırım en en katılacağım ama başka tatlı aman valla gözüm döner uğramayım hatta buraya
evet bir sütlü tatlı diyorlardı ona da tamam neyse bir süre burdayım demek kiBu ara tatlı,pasta vs yapalım demiyorlarBir süre birlikteyiz
Sizin için diyet kategorisini araya sıkıştırdıkevet bir sütlü tatlı diyorlardı ona da tamam neyse bir süre burdayım demek ki
evet iyiki sıkıştı inşallah çok kişi katılır ya valla çok hevesliyim o yarışmayaSizin için diyet kategorisini araya sıkıştırdık
İnşaallah canımevet iyiki sıkıştı inşallah çok kişi katılır ya valla çok hevesliyim o yarışmayaben çıkıyorum iyi geceler
okuyanda beni yılbaşı için masa hazırlıyor sanacak :) yok yani bazı kişiler yılbaşı ağacı şu bu özel masa hazırlıyor da ondan şey ettimYılbaşı kategorisine istek olmuyor canım
Yeni kategorimiz Diyet yemekleriyeni kategori diyet yemekleri mi?
Ne zaman aciliyor kurallar nee anammYeni kategorimiz Diyet yemekleri
Ben bilmem Kazen bilirNe zaman aciliyor kurallar nee anamm
hayırlı olsun.Yeni kategorimiz Diyet yemekleri