- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımhayırlı olsun.
Yılbaşı kategorisine istek olmuyor o yüzden ankete eklemedikRen de yilbasi menüsü ya da pasta kategorisi isterdim :)
Sağol canım
Nevos bir de istek olmuyor diyon 3 kisi olduk bileYılbaşı kategorisine istek olmuyor o yüzden ankete eklemedik
Peki yarışmaya katılır mıydınızben de yılbaşı isterdimm
İstemek önemli değil katılmak önemliNevos bir de istek olmuyor diyon 3 kisi olduk bile
EvettPeki yarışmaya katılır mıydınız
O zaman sizi diyet yemekleri kategorisine mutlaka bekliyorumEvett
Güzel yemekler yaptığımda zaten mutlaka fotograflayıp instagrama koyuyorum
Onun gibi bişey olurdu
Diyet yemeği mi hmm düşünülebilir aslındaO zaman sizi diyet yemekleri kategorisine mutlaka bekliyorum
Birgün diyet yemeği yapmaktan birşey olmazEt,sebze,balık,tavuk yemekleri yapılabilirDiyet yemeği mi hmm düşünülebilir aslında
Ben yiyip yiyip kilo almayan bayanlardanım
Olabilir ne zamandı yarışmaBirgün diyet yemeği yapmaktan birşey olmazEt,sebze,balık,tavuk yemekleri yapılabilir
Haftasonu yaşadığımız teknik aksaklıktan dolayı biraz geçikmeli olduBu hafta açılır konu Burayı takip ederseniz haberiniz olurOlabilir ne zamandı yarışma
Haftasonu yaşadığımız teknik aksaklıktan dolayı biraz geçikmeli olduBu hafta açılır konu Burayı takip ederseniz haberiniz olur
Yeni kategorimiz '' Diyet yemekleri''yeni kategori ne olacak çikolatalı tarifler olsun
Ben istedigim kategori olaydi katilirdim emme diyet yemeklerine katilamicamömrü hayatimda diyet yapmadim onu da yapsam ruzgarda ucarim herhaldeİstemek önemli değil katılmak önemli
Katilma ya protesto edelim yılbaşı menüsü yok diyeOlabilir ne zamandı yarışma
Canım sen bilirsinBizim kategorimiz belli çoğunluk ne derse onu yapıyoruz
Nevreste Bak ne diyor