Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Tereyağ karatay diyetinde var ama canım olmaz mı ki tereyağsız yenmezki o :KK70:
tereyağ gerçekten sağlıklı ben margarin asla kullanmıyorum pilav olsun makarna olsun tereyağ bi başka lezzet veriyor zeytin yağ ve tereyağ
karatay sadece şekere düşman bi de ekmege sanırım :)) bu kategori iyi oldu aslında hem lezzetli hem kilo yapmayan sağlıklı şeyler öğrenicez

İşin çok kolay o zaman:KK45:
Diyet bölümünde bulunan kankilerini davet edebilirsin yarışmaya:KK45:
tamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek :KK70: aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevreste :KK70:

tamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek :KK70: aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevreste :KK70:
Bizi diyete özendir :KK45:Sayende diyete başlayalım inşaallah:KK70:

Bizi diyete özendir :KK45:Sayende diyete başlayalım inşaallah:KK70:
valla bak benim tariften denemk isteyeceksin bence hatta çocuklara bile yapabilrsin :KK70: bak diyete özendirme yemekleri :KK70: ya ben bayadır diyetteyim ya herşeyin diyet versiyonu mevcut bende 3 5 tarifle katılabilsem nevreste neler yaparım ben :KK70: belli olsun kategori tam yapayımda en kısa zamanda konu açılınca eklerim :KK70:

X