- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Naşasınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naşasınnnn
Naşasınnnn
Bakalım inşallah güzel şeyler çıkar ümidim varSekker kiz Bakalim ortaya nasil guzellikler cikicak yine
Biz birşey yapmadık Nur'cum
Maşaallah bana ,maşaallah sanaNaptik ki , kendi halimizde minnos minnos oyumuzu kullandik . etliye sutluye karismadik ki mash bize ne kaa yaramazsiziz
üstündeki tereyağlı salçalı sosu saymazsak dimiEkmek yemeyince iskender bile diyet yemeği gibi geliyor bana uyar mı kategoriye
Tereyağ karatay diyetinde var ama canım olmaz mı ki tereyağsız yenmezki oüstündeki tereyağlı salçalı sosu saymazsak dimi
tereyağ gerçekten sağlıklı ben margarin asla kullanmıyorum pilav olsun makarna olsun tereyağ bi başka lezzet veriyor zeytin yağ ve tereyağTereyağ karatay diyetinde var ama canım olmaz mı ki tereyağsız yenmezki o
var mı tarifin ben hiç diyet yapmadım ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum hem lezzetli hem kalorisi düşük şeyler bekliyorumSonraki konu diyet yemekleri olacak sanırım yuppi
Var olmazmı çooookkkk :)) menü o olursa en güzelini yaparımvar mı tarifin ben hiç diyet yapmadım ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum hem lezzetli hem kalorisi düşük şeyler bekliyorum
şimdiden yapabilirsin fotoğraflıyıp :)))Var olmazmı çooookkkk :)) menü o olursa en güzelini yaparım
Yılbaşı kategorisine istek olmuyor canımyılbaşı menüsü içinde bi yarışma düzenlesek ek olarak olmaz mı?
tamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevresteİşin çok kolay o zaman
Diyet bölümünde bulunan kankilerini davet edebilirsin yarışmaya
Bizi diyete özendir Sayende diyete başlayalım inşaallahtamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevreste
valla bak benim tariften denemk isteyeceksin bence hatta çocuklara bile yapabilrsin bak diyete özendirme yemekleri ya ben bayadır diyetteyim ya herşeyin diyet versiyonu mevcut bende 3 5 tarifle katılabilsem nevreste neler yaparım ben belli olsun kategori tam yapayımda en kısa zamanda konu açılınca eklerimBizi diyete özendir Sayende diyete başlayalım inşaallah