Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Tereyağ karatay diyetinde var ama canım olmaz mı ki tereyağsız yenmezki o
tereyağ gerçekten sağlıklı ben margarin asla kullanmıyorum pilav olsun makarna olsun tereyağ bi başka lezzet veriyor zeytin yağ ve tereyağ
karatay sadece şekere düşman bi de ekmege sanırım :)) bu kategori iyi oldu aslında hem lezzetli hem kilo yapmayan sağlıklı şeyler öğrenicez

İşin çok kolay o zaman
Diyet bölümünde bulunan kankilerini davet edebilirsin yarışmaya
tamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevreste

tamam davet ederim benim menüm hazır bile kafamda herşey tamamdır diyette olmayanların bile canı çekecek aslında diyet yemeği olmayan ama benim diyete uyarladığım bir tarif diyet kaçamağı nevreste
Bizi diyete özendir Sayende diyete başlayalım inşaallah

Bizi diyete özendir Sayende diyete başlayalım inşaallah
valla bak benim tariften denemk isteyeceksin bence hatta çocuklara bile yapabilrsin bak diyete özendirme yemekleri ya ben bayadır diyetteyim ya herşeyin diyet versiyonu mevcut bende 3 5 tarifle katılabilsem nevreste neler yaparım ben belli olsun kategori tam yapayımda en kısa zamanda konu açılınca eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…