- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa anneeeGel bakim buraya :*
ben kebapçıyımdır ama lezzetli olursa hmmm siz yaparsınız bende evde yaparımoffff ne lezzetli diyet yemekleri var bacımm..
ben araştırmaya başlıyım şimdidenOlmaz olur mu neler neler var
Et,tavuk,balık yemekleri olurSebze yemekleri olabilirben kebapçıyımdır ama lezzetli olursa hmmm siz yaparsınız bende evde yaparım
ben araştırmaya başlıyım şimdiden
ben basit aperatif şeyler düşündüm nevreste öğle yemeği niyetine olur mu sence valla olmaz dersen bu güzel tarifimi kaçıracaklar napalımEt,tavuk,balık yemekleri olurSebze yemekleri olabilir
diyet tarifleri olsun ya benim size kolay ve çekici tariflerim var merak ederseniz diye ona oy verin nuryolu izin verdi nasılsa bu arada beni arasanız müracat diyet topikleri
ben basit aperatif şeyler düşündüm nevreste öğle yemeği niyetine olur mu sence valla olmaz dersen bu güzel tarifimi kaçıracaklar napalım
Sen ne istiyorsan onu yap canımYeter ki diyet olsunben basit aperatif şeyler düşündüm nevreste öğle yemeği niyetine olur mu sence valla olmaz dersen bu güzel tarifimi kaçıracaklar napalım
tamam zaten hergün yapıyorum onlardan seç beğen al olacak bende pratik doyurucu tariflerSen ne istiyorsan onu yap canımYeter ki diyet olsun
İşin çok kolay o zamantamam zaten hergün yapıyorum onlardan seç beğen al olacak bende pratik doyurucu tarifler
aaaa ben hep diyet yemekleri yiyormuşum da haberim yokmuş fırında yaparım balığı asla kızartmam Kızartma asla yemem zeytinyağlı yemekler severim hahha diyet olsun diyet bir sürü tarif çıktı bile seçeneğimi değiştiriyorumEt,tavuk,balık yemekleri olurSebze yemekleri olabilir
Özgür iraden ile değiştirdin değil miaaaa ben hep diyet yemekleri yiyormuşum da haberim yokmuş fırında yaparım balığı asla kızartmam Kızartma asla yemem zeytinyağlı yemekler severim hahha diyet olsun diyet bir sürü tarif çıktı bile seçeneğimi değiştiriyorum
üstümde biraz baskı hissettim gibi nuryolu diyet yemeklerine bakmaya başlayalımmm canımmmÖzgür iraden ile değiştirdin değil mi
Aaaaa hiç öyle birşey yapmadımüstümde biraz baskı hissettim gibi nuryolu diyet yemeklerine bakmaya başlayalımmm canımmm
Biz birşey yapmadık Nur'cumTam da benim yapmadigim gibi