- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
diyetler önde gidiyo napıcaz çok çeşitli olabilir diyet yemekleri aslında bi düşüneyim bunuHeh simdi oldu
Diyet yemekleri hiç yapılmadıdiyetler önde gidiyo napıcaz çok çeşitli olabilir diyet yemekleri aslında bi düşüneyim bunu
diyetler önde gidiyo napıcaz çok çeşitli olabilir diyet yemekleri aslında bi düşüneyim bunu
Bende diyet yemekleri diyorum efenim
Diyet yemekleri hiç yapılmadı
Diyet bölümündeki arkadaşlar yarışmaya katılsın
Ama kahvalti sofralari yapildi daha önce. Değişik birşeyler görelim nurumm
Feraceli min etkisi yok desem yalan olur
Oohh ohhg canımada desinKiz sen hamilesin neden diyet didinbu diyet meselelerini hep feraceli empoze etti once ne guzel borek corek yapardik sonradan bozulduk ( Feraceli )
Kız zaten bıyıklıyım ben nereme çizicen başkaSen oyle diyosan oyle olsun canimm
Sana biyik cizmiycem harbim , o guzel sarisina kiyamam
Köfte kategorisinden dolayı profiline bıyık çizmeye gidiyorumDiyet diyenler yarismaya katilmazsa profil resimlerine sakal -biyik cizmeyi planliyorum nevoso derece yani
Yanındayım bitanem
Oo is bendeBirr sürüüüü diyet yemekleri var sıvayın kolları doğru mutfağa..Feraceli diyet topiğindeki arkadaşlarınla beraber yapın bize güzelliklerr..
Diyet yemekleri hiç yapılmadı
Diyet bölümündeki arkadaşlar yarışmaya katılsın
Ben diyet menumu hazirladim bile
offff ne lezzetli diyet yemekleri var bacımm..hiç yapılmadı ise o daha mantıklı ama mantığım başka midem başka şey diyor belkide lezzetli şeyler vardır :))
bana bi iki örn ver bari diyette salatadan başka şey yeniyor mu haberim bili yok
Olmaz olur mu neler neler varhiç yapılmadı ise o daha mantıklı ama mantığım başka midem başka şey diyor belkide lezzetli şeyler vardır :))
bana bi iki örn ver bari diyette salatadan başka şey yeniyor mu haberim bili yok
hiç yapılmadı ise o daha mantıklı ama mantığım başka midem başka şey diyor belkide lezzetli şeyler vardır :))
Köfte kategorisinden dolayı profiline bıyık çizmeye gidiyorum