- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Gurabiyeler olsun yaa
Diyet yemekleri yaza doğru olsun
@EnHarbiKiz
@Bilgece
@cimcimegfb
HanimKelesimiGetir
@kkrizantem
@Kufi
@rabia01
@msg38
@Saksi_Degilim_Ben
@-Mahperi-
@Meg
@karanfil_kokulu
@ebrulim
@Dombik
@azraayse
FAZLANAZLI
@bebem-1221
@Acizane kul
@HAbibte
@hayatbenibastanyarat
@picama
@cornella
@azerinnn
@Denas14__
@Dark_Paradise
@E-brulim
@yamukprenses
@BayanHicKimse
@debelenenhamambocegi[/U
@
[USER=675475]@Enyalios
@FashionStil
@matmazeldepresif
@Sare Lavinya
@Sedef-armina
@tamdem
@Feraceli
@kelebeklersonsuzaycar
@Ravzatugba
@tolin
@lamelifAmine
@KedidirKedii
@Dionee
@julia__
@aeben
Sizce yeni kategorimuz ne olsun arkadaslar[/USER]
demedimmm.. diyete değiştirdimmm...bende makarna dedimm..
Heeee canım geldim,inat ve azimle sütlü tatlılar diyorum
bir dahakine de o olur iste yeter ona vereyim kız üzülmeBayilirim sutlu tatlilara
Diyet olacagina sutlu tatlilar olsunmus keske
bir dahakine de o olur iste yeter ona vereyim kız üzülme
Ellerine sağlık AblacımKolay pratik puf börek
Malzemeler:
1 yumurta
1/2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Tuz
Yapılışı:
Derin bir kaseye yumurtayı kırıyoruz, yoğurdu, kabartma tozunu ve tuzu ilave ediyoruz, alabildiği kadar unu döküp kulak memesi kıvamında hamur olana kadar güzelce yoğuruyoruz.
Hamur biraz kendine gelsin diye 30 dakika kadar dinlendiriyoruz.
Hamur dinlendikten sonra ufak bezelere ayırıp açıyoruz ve kızgın yağda kızartıyoruz.
Elde ettiğimiz bu hamuru ister sade, ister kıymalı, ister peynirli, ister domates biberli iç harcıyla kızartıp ikram edebiliriz. Hem doyurucu, hamde yağ çekmeme özelliğiyle çok hafiftir.
Şayet sade yapacaksanız hamuru iri bezelere bölüp açtıktan sonra mantı hamuru karelerinden biraz daha büyük karelere bölerek kızartabilirsiniz.
Bu malzemeler eğer iç malzeme kullanarak börek yapacaksanız el büyüklüğünde 9-10 börek elde edecek kadardır, daha fazla olmasını istiyorsanız malzemeleri 2 misline çıkartırsınız.
Ben bugün yağda hafifçe kavurduğum domates biber harcı kullandım, şahane olduafiyet olsun.
Eki Görüntüle 1700496
Eki Görüntüle 1700497
Eki Görüntüle 1700498
Eki Görüntüle 1700501
Ay kiyamam tamam sütlü tatlıları veririm sen isteCok uzulyorum ,heba ettim kendimi bu derrten canim
Bu böreği çok seviyorum elinize sağlık valla öf çayla çok güzel oluyor ben peynirli seviyorum pistinde sonra içini açıp domates koyuyorum çok güzel oluyorKolay pratik puf börek
Malzemeler:
1 yumurta
1/2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Tuz
Yapılışı:
Derin bir kaseye yumurtayı kırıyoruz, yoğurdu, kabartma tozunu ve tuzu ilave ediyoruz, alabildiği kadar unu döküp kulak memesi kıvamında hamur olana kadar güzelce yoğuruyoruz.
Hamur dinlendikten sonra ufak bezelere ayırıp açıyoruz ve kızgın yağda kızartıyoruz.
Elde ettiğimiz bu hamuru ister sade, ister kıymalı, ister peynirli, ister domates biberli iç harcıyla kızartıp ikram edebiliriz. Hem doyurucu, hamde yağ çekmeme özelliğiyle çok hafiftir.
Şayet sade yapacaksanız hamuru iri bezelere bölüp açtıktan sonra mantı hamuru karelerinden biraz daha büyük karelere bölerek kızartabilirsiniz.
Bu malzemeler eğer iç malzeme kullanarak börek yapacaksanız el büyüklüğünde 9-10 börek elde edecek kadardır, daha fazla olmasını istiyorsanız malzemeleri 2 misline çıkartırsınız.
Ben bugün yağda hafifçe kavurduğum domates biber harcı kullandım, şahane olduafiyet olsun.
Eki Görüntüle 1700502
Eki Görüntüle 1700503
Eki Görüntüle 1700504
Eki Görüntüle 1700501
Kolay pratik puf börek
Malzemeler:
1 yumurta
1/2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Tuz
Yapılışı:
Eki Görüntüle 1700502
Eki Görüntüle 1700503
Eki Görüntüle 1700504
Eki Görüntüle 1700501
Ay kiyamam tamam sütlü tatlıları veririm sen iste
Bu böreği çok seviyorum elinize sağlık valla öf çayla çok güzel oluyor ben peynirli seviyorum pistinde sonra içini açıp domates koyuyorum çok güzel oluyor
Ellerinize sağlık oh missKolay pratik puf börek
Malzemeler:
1 yumurta
1/2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Tuz
Yapılışı:
Eki Görüntüle 1700502
Eki Görüntüle 1700503
Eki Görüntüle 1700504
Eki Görüntüle 1700501
kendi özgür hür iradem ile kahvaltı dedim duyduk duymadık demeyinBen kahvalti dedim canim, sen kararini kendi iraden dogrultusunda ver ,sonra nur soyledi diyollaFAZLANAZLI kulaklarin cinlasin cinim
kendi özgür hür iradem ile kahvaltı dedim duyduk duymadık demeyin