Ya ama oyları bölme boşunaBen el açması böreklerden yana kullanıyırum oyumu kızlar :)
Yokmu artıran
O zaman yapar evdekilere yediririz ne yapalımYok hayatım yok.
Ben bir ara araştırmıştım,sadece tortilla ve lavas bulabildim
Hazır yufkayla herkes yapar güzellik marifet el açmasında mademki yarışma olacak dimi ama zorlamalı birazYa ama oyları bölme boşunaHazır yufkayı ben destekliyorum diğerlerinin şansı yok zaten
Ama şimdi sen hamilesin, el açması böreklerimizden canın istese evde uğraşamazsınbörek olacaksa el acması olacak, yufkayla herkes yapar böreği
hem el acması börek yapmayı bılmeyen kadın yuvası dagılınca da aglamasın
Yaşşa sör bitanesinbörek olacaksa el acması olacak, yufkayla herkes yapar böreği
hem el acması börek yapmayı bılmeyen kadın yuvası dagılınca da aglamasın
ben sizin evlılıklerınızı dusundüğümden dıyorumAma şimdi sen hamilesin, el açması böreklerimizden canın istese evde uğraşamazsın
Benimki ayırt edemiyor ya birşey olmazben sizin evlılıklerınızı dusundüğümden dıyorum
el açma börek önemli
anasından görmemıs demek kiBenimki ayırt edemiyor ya birşey olmaz
Ben onun Afyon versiyonunu yaparım sör :))birileri el açması boşnak böreği yapsın
çok güzel oluyor
o da olurBen onun Afyon versiyonunu yaparım sör :))
O konuda haklısınüşenir okumazdı belki
Becerikli hatun hemen ben burdayım diyor maşallah ama yok marketlerde bile tembel avrat reyonu var kim açar böreği buradaBen el açması böreklerden yana kullanıyırum oyumu kızlar :)
Yokmu artıran
İnanki benimkisi beceriklilikten değil be güzelim fazla meraktan her yediğim böreğin çöreğin tarifini almaktanBecerikli hatun hemen ben burdayım diyor maşallah ama yok marketlerde bile tembel avrat reyonu var kim açar böreği burada
Canım kategori oylaması başladıOylama başladı mı kızlarr
keklerin oylaması ne zamn nevoşşCanım kategori oylaması başladı