Günaydın, yok canım Bebek daha küvözde, şuan durumu stabil anne sütüyle ilgili problem yaşıyoruz hazmedemiyor, onun dışında sorunu yok çok şükür. Sen nasılsın?Meraba canım günaydın bebişin sen nasılsın merak ettim evinize çıktınız değil mi
Doğruları mı ifşa etmişsinBu mesajı nasıl kaçırdımAllah'tan doğruları ifşa etmişim
Neden bacaksızo senin gibi bacaksiz degil demez benim cadim
Neden bacaksızilla 30 lu yaşlarda abla mı olmam lazım bacaklı olmak için
Lunya gördün mü?o senin gibi bacaksiz degil demez benim cadim
Burdan 100 kişiye sor tek biri bile , a ya b dediğimi görmemiştir. O kadar da açık konuşurumDoğruları mı ifşa etmişsinBen hayatımda bu kadar seri iftira atabilen bir seni bir de Rabia01 i gördüm
Ama sana da cadı demişLunya gördün mü?
Ben şahitim sanaNurdan 100 kişiye sor tek biri bile , a ya b dediğimi görmemiştir. O kadar da açık konuşurum
Eyyy 100 kişi... Vakit ifşa vakti gelin söyleyin Lunya'yı nasıl bilirdiniz?Nurdan 100 kişiye sor tek biri bile , a ya b dediğimi görmemiştir. O kadar da açık konuşurum
Bir ara bayağı didişiyorduk cadı oldum öyle de kaldımAma sana da cadı demiş,sonuna m eki gelince yumuşamış mı oluyor
Nasıl şahitsinBen şahitim sana
Yanlışlıkla yazmış onuLunya gördün mü?
Ben şahitim sana
O nasıl bir soruş,cenazeye merhumu nasıl bilirdiniz sorusu gibi olmuşEyyy 100 kişi... Vakit ifşa vakti gelin söyleyin Lunya'yı nasıl bilirdiniz?
E Rabiayı tahrik edip duruyor, bugün yarın Rabia onu keser, bir de helvasını yeriz diye düşündümO nasıl bir soruş,cenazeye merhumu nasıl bilirdiniz sorusu gibi olmuş
"İyi bilirdik iyi bilirdik iyi bilirdik " herkesin iç sesiEyyy 100 kişi... Vakit ifşa vakti gelin söyleyin Lunya'yı nasıl bilirdiniz?
Kikikikiki çok güldüm, beni mi kesecekmis ? Pehhhhhanca gitsin ekmek kesinE Rabiayı tahrik edip duruyor, bugün yarın Rabia onu keser, bir de helvasını yeriz diye düşündüm
Lütfen Etki altına almayalım iç sesleri"İyi bilirdik iyi bilirdik iyi bilirdik " herkesin iç sesi
Yiyin yiyin mantı da yiyin. Ölünce zaten yemek yiyemez kemik kalır en zayifiniz ben olurum. Diğer taraftan size tombikler derim gülerim
Ay kilo demeyin ya beni çok bunalıma sokuyorlar daha 40ım çıkmadan başladılar kilolusun demeye