- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Bayram sonrası gelsekDoğru sizde haklısınız kalın kazakların ,mantoların içinde yagların taşmaması gerekıyorama biz yaz kış heppp formdayız sizide beklerız canımhayırlı akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram sonrası gelsekDoğru sizde haklısınız kalın kazakların ,mantoların içinde yagların taşmaması gerekıyorama biz yaz kış heppp formdayız sizide beklerız canımhayırlı akşamlar
Bayram sonrası gelsek
anlaştık :13:birazdan konuyu dagıttınız dıye uyarı gelmeden kaçayım ben
Merhaba
Olursa bundan sonraki yarışmalarda bir olay patlatacağız ........ Türkiye'de böyle yarışma olmamış olacak....
nasıl bir yarışma ? olursa ben katılırım da aklıma gelen seymi acebaMerhaba
Olursa bundan sonraki yarışmalarda bir olay patlatacağız ........ Türkiye'de böyle yarışma olmamış olacak....
Merhaba
Merhaba
deneme denemeBen yemek yaparken, tatlı yaparken ve bunları sunarken çok büyük keyif alıyorum diyorsanız. Buyrun burada kabak tatlısı tadında yarışalım....
Kurallar çok basit,
- Malezemeler, yapılış aşamaları, pişerken piştikten sonra ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma kategorisi örnek et ana yemek veya çorba vb şekilde olacaktır. Yani ana yemek ile çorba kıyaslanmayacaktır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. Örnek veriyorum Dr Oetker Mısır Nişastası sponsorluğunda veya Maggi Et suyu sponsorluğunda gibi ...
- Birinciye bir mutfak eşyası hediye edilecektir,
- Yarışma linkini sürekli takip ettiğiniz başlıklara bırakabilirsiniz ama "bana oy verin" cümlesini etik buluyorsanız bizim için sorun teşkil etmemektedir. Yakıştığı gibi davranacağınıza eminiz.
- Yarışmalar 15-20 gün içinde sonuçlanacaktır.
Ben yemek yaparken, tatlı yaparken ve bunları sunarken çok büyük keyif alıyorum diyorsanız. Buyrun burada kabak tatlısı tadında yarışalım....
Kurallar çok basit,
- Malezemeler, yapılış aşamaları, pişerken piştikten sonra ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma kategorisi örnek et ana yemek veya çorba vb şekilde olacaktır. Yani ana yemek ile çorba kıyaslanmayacaktır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. Örnek veriyorum Dr Oetker Mısır Nişastası sponsorluğunda veya Maggi Et suyu sponsorluğunda gibi ...
- Birinciye bir mutfak eşyası hediye edilecektir,
- Yarışma linkini sürekli takip ettiğiniz başlıklara bırakabilirsiniz ama "bana oy verin" cümlesini etik buluyorsanız bizim için sorun teşkil etmemektedir. Yakıştığı gibi davranacağınıza eminiz.
- Yarışmalar 15-20 gün içinde sonuçlanacaktır.
Yarışma hiç ara verilmeden devam ediyor http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ bu linkte eski ve yeni tüm yarışmaları görebilirsinizyeni yarışmalar yok mu ? yapılacaksa ne zaman yapılacak ? bilgi verir misiniz? teşekkürler...
tüh kaçırdık börek yarışmasını teşekkür ederim :)...Yarışma hiç ara verilmeden devam ediyor http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ bu linkte eski ve yeni tüm yarışmaları görebilirsiniz
Bu gece katılım süresi bitecek olan yarışımız Enfes Börekler ENFES BÖREKLER bu linkte bulabilirsiniz
Bu konuya ve verdiğim linkleri kontrol ederseniz diğer kategorileri kaçırmazsınıztüh kaçırdık börek yarışmasını teşekkür ederim :)...
yarışmalara nasıl oy vericez yardımcı olabilirmisiniz