Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

BUndan sonraki oylama da oylamada değişikliğe gidebiliriz. Bu konuda bir arayış içindeyiz.

bence öncelikle yarısmaya katılanların özel msjı bloke olmalı. aynı maile alınmış başka bir uyeliği varsa onuda. sonra konu güncel tutulmalı ki farkeden baksın oylasın.
bu arada ödül neydi acaba börek yarışmasında.

bence öncelikle yarısmaya katılanların özel msjı bloke olmalı. aynı maile alınmış başka bir uyeliği varsa onuda. sonra konu güncel tutulmalı ki farkeden baksın oylasın.
bu arada ödül neydi acaba börek yarışmasında.

Ödülü henüz yollamadık, bu yarışmanın (sütlü tatlı) sonucu ile ikisini birden yollayacağız...

bu arada oylama başladı....

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/652061-sutlu-tatlilar.html

Köfteler öncesi 2 yarışmanın ödülleri bugün yola çıktı. Gecikme için özür dileriz fakat tamamen bizim dışımızda gelişen (ancak tatile çıkabildik) olaylardan dolayı ancak yollayabiliyoruz.

Köfteler öncesi 2 yarışmanın ödülleri bugün yola çıktı. Gecikme için özür dileriz fakat tamamen bizim dışımızda gelişen (ancak tatile çıkabildik) olaylardan dolayı ancak yollayabiliyoruz.
Tesekkür ederim.Merakla bekliyorum...

Baska yarışma yok mu arkadaslarr
Bende yarışmak istiyorum

Nevreste abla yöresel yemeklerden sonra yarışma nasıl olucak:KK17:Tatlı mı çorba mı sulu yimek mi:26:Ona göre hedef belirlicem de:KK52:

Kazenin bir sürprizi olduğunu en baştan biliyordum yani yemeğimi yayınladıktan sonra öğrendim ama ne olduğunu hiç bilmiyorum bende merak içindeyim hocalara kitap dağıtıyorum burada bilgisayar yok telden giriyorum fırsat buldukça bakcam

Kazenin bir sürprizi olduğunu en baştan biliyordum yani yemeğimi yayınladıktan sonra öğrendim ama ne olduğunu hiç bilmiyorum bende merak içindeyim hocalara kitap dağıtıyorum burada bilgisayar yok telden giriyorum fırsat buldukça bakcam

Demek sen biliyordun:KK51::KK9::KK9:

Evet bir sürpriz olacağını biliyordum o yüzden son saatler kaçırmayın diye kaç kere yazdım ama sürprizin ne olduğunu bir türlü söyletemedim tabii ki

X