Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence öncelikle yarısmaya katılanların özel msjı bloke olmalı. aynı maile alınmış başka bir uyeliği varsa onuda. sonra konu güncel tutulmalı ki farkeden baksın oylasın.
bu arada ödül neydi acaba börek yarışmasında.
Tesekkür ederim.Merakla bekliyorum...Köfteler öncesi 2 yarışmanın ödülleri bugün yola çıktı. Gecikme için özür dileriz fakat tamamen bizim dışımızda gelişen (ancak tatile çıkabildik) olaylardan dolayı ancak yollayabiliyoruz.
Hediyemi aldim.Tek kisilik yatak örtüsü.Cok tesekkür ederim
Merhaba yarışma ara vermeden devam ediyor...Şuan katılım süresi doldu oylama aşamasındayızBaska yarışma yok mu arkadaslarr
Bende yarışmak istiyorum
Nevreste abla yöresel yemeklerden sonra yarışma nasıl olucakTatlı mı çorba mı sulu yimek mi:26:Ona göre hedef belirlicem de
Anladım abla teşekkür ederimCanım yarın oylama sona eriyor..1.olan arkadaşımız kategoriyi belirliyecek
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ Burayı takip edersen yeni kategoriyi görebilirsin
Anladım abla teşekkür ederim
Kazenin bir sürprizi olduğunu en baştan biliyordum yani yemeğimi yayınladıktan sonra öğrendim ama ne olduğunu hiç bilmiyorum bende merak içindeyim hocalara kitap dağıtıyorum burada bilgisayar yok telden giriyorum fırsat buldukça bakcam