bin bir surat :)
Kim kız bu binbir surat ,seni etiketlediği iyi oldu ,sen kıyamaz söylersin banabin bir surat :)
Ben de merak ediyorumAcaba bu üye kimdir kimdir,eskilerdensin herhalde ama kim ,kulağıma desene ,tanıyor muyum seni
Hahaha :))) söylemem sır , kendi söylesin :)Kim kız bu binbir surat ,seni etiketlediği iyi oldu ,sen kıyamaz söylersin bana
GıcıkHahaha :))) söylemem sır , kendi söylesin :)
Nevroş mevzu neydi, çatlarım ben bakBilgim yok canım
Olursa haber vereceğim:)
kekleri tıkladım pekmezli cevizli kek yapacaktim. şevkim kırıldıHangi kategoriyi tıkladıysan ,o kategoriye uygun yarışma yemeği yapacaksın ,yoksa üyeliğin iptal olur.Gerçek diyorum bak
Aramızda söyleyememNevroş mevzu neydi, çatlarım ben bak
Oyum seninkekleri tıkladım pekmezli cevizli kek yapacaktim. şevkim kırıldı
yarismaya katilirsam bu mesaji hatırlatırım.Oyum senin
Sen pekmezli yap, hatirlatmana gerek kalmaz zatenyarismaya katilirsam bu mesaji hatırlatırım.
Ondan önce ben pekmezli yapsam bana verir misin ?Sen pekmezli yap, hatirlatmana gerek kalmaz zaten
Ben sanki tahmin ediyorumNevroş mevzu neydi, çatlarım ben bak
ben sana itinayla ogretirim merak etme..Ondan önce ben pekmezli yapsam bana verir misin ?
Daha önce pekmezli kek hiç yapmadım ve de yemedim
İlk yapana oyumOndan önce ben pekmezli yapsam bana verir misin ?
Daha önce pekmezli kek hiç yapmadım ve de yemedim
Mesajını bekliyorumBen sanki tahmin ediyorum
Hiç denk gelmedi.Genelde yapınca ıslak kek,tarçınlı cevizli potakallı kek,limonlu kek tercih edildiğinden onları yapıyorum.İlk yapana oyum
Nasıl yani hiç mi yemedin, denk gelmedi
Mesajını bekliyorum
Hiç denk gelmedi.Genelde yapınca ıslak kek,tarçınlı cevizli potakallı kek,limonlu kek tercih edildiğinden onları yapıyorum.
Senden hiç birşey kaçmazBen sanki tahmin ediyorum
İşten çıktın mı ki?Mutlaka dene harika oluyor, bende yaparsam eklerim. Gerçi hababam yan gel yat Osman oldum