- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Bende müdavimi oldum..Teşekkürler canım , takip etmemiştim .
Burası her yönü ile KK nın renkli bölümlerinden , pire için yorgan yakılmaz ... yakında tekrar başlar eminim ben .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende müdavimi oldum..Teşekkürler canım , takip etmemiştim .
Burası her yönü ile KK nın renkli bölümlerinden , pire için yorgan yakılmaz ... yakında tekrar başlar eminim ben .
Biraz ara verdik canım
Nevroş bizim mevzu noldu? ?Biraz ara verdik canım
Biraz ara verdik canım
Bilgim yok canımNevroş bizim mevzu noldu? ?
Tamam inşaallahTamamdır canım ... bak açılırsa katılım aus şovu yapacakmış kampanyası başlatırım :)
Merak ettim bende.. ama kazen pire için yorgan yakmaz bence..Bilgim yok canım
Olursa haber vereceğim:)
Hayırlısı canımMerak ettim bende.. ama kazen pire için yorgan yakmaz bence..
Eski anketNevreste ben oy kullandım bu ne içindi, eskiden kalmami yoksa yeni kategori mi?
kek gibi oy kullandimEski anket
Kategoriler bundan sonra sürpriz olacak :)
Anket güncel değilÇorbalar dedim
Hangi kategoriyi tıkladıysan ,o kategoriye uygun yarışma yemeği yapacaksın ,yoksa üyeliğin iptal olur.Gerçek diyorum bakNevreste ben oy kullandım bu ne içindi, eskiden kalmami yoksa yeni kategori mi?
Acaba bu üye kimdir kimdir ,eskilerdensin herhalde ama kim ,kulağıma desene ,tanıyor muyum seni
Etikete gerek yok eskiler tanır DeermişimAcaba bu üye kimdir kimdir ,eskilerdensin herhalde ama kim ,kulağıma desene ,tanıyor muyum seni
Tikkat tikkat bu üye beni meraklandırıyor ,bilen varsa söylesinEtikete gerek yok eskiler tanır Deermişim
Yeniyim ben yav