Kategorimiz henüz belli değilYeni kategoriye bende katılmak istiyorumm. Ne zaman belli olcak :)
İsteyen herkes katilabiliyor degil mii peki kim neyi yapiyor belli mi tatlilar olsa super olurduu aslindaKategorimiz henüz belli değilAçıldığında öğreneceksiniz.
1 Mayıs'ta açılabilir
Evet herkes katılabilirİsteyen herkes katilabiliyor degil mii peki kim neyi yapiyor belli mi tatlilar olsa super olurduu aslinda
Evet evet gördüm kullandım oyumu:) biraz acemice oldu ama bu kez oyle olsun :) tarif cakisma gibi bi durum nasil onleniyor pekiEvet herkes katılabilir
Her ay bir kategori belirleniyor o kategoriye uygun tarif hazırlıyorsunuz
Şu an oylama var gördümüz mü?
Yöresel Yemekler Oylama
O sorun olmuyorEvet evet gördüm kullandım oyumu:) biraz acemice oldu ama bu kez oyle olsun :) tarif cakisma gibi bi durum nasil onleniyor peki
Peki tesekkurler kategori belirlensinn bakalim:))O sorun olmuyorYani benzer tarif ile katılabiliyorsunuz
Bu muhabbetle kalmasın mutlaka bekliyorumPeki tesekkurler kategori belirlensinn bakalim:))
Tabi tabi katilmak istiyorum eglenceli görünüyor:))) hemde leziiizzzBu muhabbetle kalmasın mutlaka bekliyorum
Evet canım full masa olacakVaoov ne güzel yemekler cıkar burdan full masa olarak oylanıyor oyle değil mi
Benim şahsen bunu gözüm yemedi marifetli sunumlar görünce...Evet canım full masa olacak
Sohbete katılımlarınızı bekliyorumBenim şahsen bunu gözüm yemedi marifetli sunumlar görünce...ama merakla beklıyorum
Burdayımmm geliciğimmmSohbete katılımlarınızı bekliyorum
AynenBenim şahsen bunu gözüm yemedi marifetli sunumlar görünce...ama merakla beklıyorum
Benimki kadar hüsran olamazdi sanirimAynenyokum ben baştan söyliyim ilk yarışmam zaten hüsraaaannn feryat figann kalbiimmm : D
Nasıl katılıyoruz? ilk defa bakıyorum bu konuya.Şimdi kuralları sizlerle yeniden oluşturmakta fayda var... Lütfen önerilerinizi bekliyoruz...