Evren önceden eski oy verdiğim görünüyor du, şimdi yeni başlamış.Konuyu hortlatmışlar ankette açık olunca kategori belirleniyor zannediliyor
Kazen abiye mesajimiz olsun bu şekil .Genel olarak takipçiler ara verildiğini ve anketi geçerli olmadığını biliyorlar.Sadece yeniden başlayalım diye bir nevi konuyu hareketlendiriyorlar..Bunun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum:)
Hosbuldum canım, nasıl geldim aklına bakayım
Prenses gelmiş hoşgelmiş
Çok özledik kız seni,dün aklıma gelmiştin
Eskilerden bir yamukprenses vardı,sohbet etmesi çok güzel olurdu,acaba şimdi nerelerde ,nasıl dedimHosbuldum canım, nasıl geldim aklına bakayım
Anketi sıfırladım ama yine oy verilmişEvren önceden eski oy verdiğim görünüyor du, şimdi yeni başlamış.
Kazen abiye mesajimiz olsun bu şekil .
Çoğu da çay saati demiş, bu sıcakta çay mi içilirAnketi sıfırladım ama yine oy verilmiş
Eski derken...Yaşımdan bahsetmiyorsun değil miEskilerden bir yamukprenses vardı,sohbet etmesi çok güzel olurdu,acaba şimdi nerelerde ,nasıl dedim
Anketi gördükçe insanın oy kullanası geliyorAnketi sıfırladım ama yine oy verilmiş
Yaşa bakarsan ben senden yaşlıyım.Eskiler derken eski yazışmalar ,eskiden çok gelirdin konuyaEski derken...Yaşımdan bahsetmiyorsun değil mi
Çalışıyorum canım,yazın böyleyim ben kaçak göçek işte.
Özledinmi beni gı
Yaz günü çay saati,gün falanda yokÇoğu da çay saati demiş, bu sıcakta çay mi içilir
Ben de oy vereyimAnketi gördükçe insanın oy kullanası geliyor
Cuma eve gidiyorum ondan sonra yapalımNevroş trend topic yapalim #kazenabiyarışmamızıbizegeriver tagı ile, evdeyim heveslendim, kazanamamayı özledim
Aynen ben de zorlanıyorumCanlar ben yine kaçıyorum,ben de değişen birşey yok hâlâ telden yazamıyorum
Görüşürüz kızlar öpüldünüz
Ben bile tiryaki olduğum halde bu sıcakta içemiyorumÇoğu da çay saati demiş, bu sıcakta çay mi içilir
İnsan bulamıyoruz ki gün olsunYaz günü çay saati,gün falanda yok
Tamam, 3-5 kişi daha bulduk mu gerisi gelir zatenCuma eve gidiyorum ondan sonra yapalım
Aynen, kahve içtim içmez olaydımBen bile tiryaki olduğum halde bu sıcakta içemiyorum
Aynen herkes tatildeİnsan bulamıyoruz ki gün olsun
Tamam, 3-5 kişi daha bulduk mu gerisi gelir zaten
Uykun kaçmıştır şimdi,benim de uykum geldi (esneme smileyi)Aynen, kahve içtim içmez olaydım
Hayırlı gecelerUykun kaçmıştır şimdi,benim de uykum geldi (esneme smileyi)
İyi geceler bu satırları okuyan herkese