Bana Külyutmaz derlerSenden hiç birşey kaçmaz
Bunu hepimiz biliyoruzBana Külyutmaz derler
Evet canım , calismiyorum artıkİşten çıktın mı ki?
Meslektaş olmuşuz seninle
Nevroş konu hakkında mesajını bekliyorumBunu hepimiz biliyoruz
Ay hep pasta börek,hamur işleri. Kilo alacaksınız kızımOndan önce ben pekmezli yapsam bana verir misin ?
Daha önce pekmezli kek hiç yapmadım ve de yemedim
Prensesim merhabaSelam
Et yemeklerine oyum
Özel muhabbetlerimi herkes ile paylaşamıyorumNevroş konu hakkında mesajını bekliyorum
Ana, bende zeytinyağı ya oy vermiştimPrensesim merhaba
Yarışmalara bir süre ara verdik
Bu ankette geçerli değil
Başlarsak kategori sürpriz olacak
Tamam kuzum anladım.Prensesim merhaba
Yarışmalara bir süre ara verdik
Bu ankette geçerli değil
Başlarsak kategori sürpriz olacak
Konuyu hortlatmışlar ankette açık olunca kategori belirleniyor zannediliyorAna, bende zeytinyağı ya oy vermiştim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınTamam kuzum anladım.
Ben tarafımı belli etmiş olayım yine de
Sen nasılsın kuzum
E o zaman konuyu geçici olarak kitleyin canım.Konuyu hortlatmışlar ankette açık olunca kategori belirleniyor zannediliyor
Ay hep pasta börek,hamur işleri. Kilo alacaksınız kızım
Genel olarak takipçiler ara verildiğini ve anketi geçerli olmadığını biliyorlar.Sadece yeniden başlayalım diye bir nevi konuyu hareketlendiriyorlar..Bunun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum:)E o zaman konuyu geçici olarak kitleyin canım.
Ara sıra sessiz sedasız girip çıkıyorum Nevosumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Pek karşılaşmıyoruz
Yok bebeğim ben konu ney bilmiyorum ama hani bu oylama geçerli olmayacak dedin,konuyu hortlatmislar dedin diye dedim.Yani pratik çözüm diye.Genel olarak takipçiler ara verildiğini ve anketi geçerli olmadığını biliyorlar.Sadece yeniden başlayalım diye bir nevi konuyu hareketlendiriyorlar..Bunun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum:)
Allah kolaylık versin canımAra sıra sessiz sedasız girip çıkıyorum Nevosum
Malum bizim iş turizm olduğu için yazın çalışıyorum, o yüzden pek giremiyorum.
İyi olmana sevindim bu arada,hep iyi ol sen
Sen de haklısın canımYok bebeğim ben konu ney bilmiyorum ama hani bu oylama geçerli olmayacak dedin,konuyu hortlatmislar dedin diye dedim.Yani pratik çözüm diye.