- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hemen kibleyelimDur seni mune ablaya şikayet edeyim 1 ay siteden atsinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen kibleyelimDur seni mune ablaya şikayet edeyim 1 ay siteden atsinlar
Olmamış o , hep seni düşündüğümden bebişimAaa niye ki
Ama cok guzel gorunuyor nevos sultan yaa ellerne saglik hazirdan daha güzel olmus gecen seneki de cok guzeldi ama bu daha guzel olmus benceİki kek arasında muz , çikolata bol krema varAhhhh neler geldi onun başına öyle sıkıldım ama sonuç iyi oldu:)
1. keki yaptım,kakoluyu yaparken kalıp kırıldı. Daha sonra kare büyük kalıpta yaptım oda ince oldu..Sade keki incelttim.İç içe geçirdim bol krema ile kaynak kaptım Sabah kalıptan çıkardım mum gibi olmuş
Var, benim ilk önce bilmemBenim bilmem kadar normal birşey mi var
Üzerine elime geçeni doldurduğum için olabilir miAma cok guzel gorunuyor nevos sultan yaa ellerne saglik hazirdan daha güzel olmus gecen seneki de cok guzeldi ama bu daha guzel olmus bence
Hemen kibleyelim
Hoscakalim döndüğümde burda olun karsilayin beniOlmamış o , hep seni düşündüğümden bebişim
Ben buranın ağası paşasıyım tabi ben bileceğimVar, benim ilk önce bilmem
Cikolata rendesi cikolata parcalari var cilek, krem santi galiba baska neler koydunÜzerine elime geçeni doldurduğum için olabilir mi
Yapım aşamalarını yollasaydın tarif boşa gitmezdi bizde konuyu açardıkHoscakalim döndüğümde burda olun karsilayin beni
İçi fındıklı çikolata topları var.Sonra içi gofret dışı altın sarısı kaplama toplardan, kakolu pasta süsü ,kivi,çilek,çikolata rendesi ve parçaları çikolata sos,krem şanti var:)Cikolata rendesi cikolata parcalari var cilek, krem santi galiba baska neler koydun
Mune ablaaaa komplo kuruyolar banaYapım aşamalarını yollasaydın tarif boşa gitmezdi bizde konuyu açardık
Dedi nananın iç sesiBen buranın ağası paşasıyım tabi ben bileceğim
Yok öyle birşey kim demişMune ablaaaa komplo kuruyolar bana
Ayagimi kaydirmaya calisiyolar aplaa
Evet evet evetYapım aşamalarını yollasaydın tarif boşa gitmezdi bizde konuyu açardık
İç sesine söyle akıllı olsunDedi nananın iç sesi
Kuru iftiraMune ablaaaa komplo kuruyolar bana
Ayagimi kaydirmaya calisiyolar aplaa
Sulanma önce ben gördüm ben açacağımEvet evet evet
İç sesim cicidir benimİç sesine söyle akıllı olsun
Olmaz, sen diğer tariflere bak, katilacaklarla ilgilenSulanma önce ben gördüm ben açacağım