Azra910 bana da yolla hemşom ne yaptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azra910 bana da yolla hemşom ne yaptın?
Tamam gönderiyorumAzra910 bana da yolla hemşom ne yaptın?
Ben de diyorum neden böyle yapıyor?
Yaptım yaptım dün, bakalım kategori açılsın bende ekleyecegim, duyduklarimdan sonra biraz moralim bozulsada katılmak önemli olan demeyi kendime aşılamaya çalışıyorum, moralimi bozdularBen de diyorum neden böyle yapıyor?
Sen de hafta sonu birşeyler yapacağım diyordun yaptın mı?
Yaptıysan merakla bekliyorum
Bu kategori bayağı iddialı olacak gibime geliyor
Yaptin mi bakayim bana gonderir misinYaptım yaptım dün, bakalım kategori açılsın bende ekleyecegim, duyduklarimdan sonra biraz moralim bozulsada katılmak önemli olan demeyi kendime aşılamaya çalışıyorum, moralimi bozdular
Tatlım harika internet paketimin yüzünden zor bakıyorum sayfaya resim yüklemek hayal gibiYaptin mi bakayim bana gonderir misin
Moralin niye bozuldu bebisim
Yapma yaa desene catlicam meraktanTatlım harika internet paketimin yüzünden zor bakıyorum sayfaya resim yüklemek hayal gibi
Burası ayrı paragraf olur, cevap vermeme hakkımı kullanıyorum, size kırgınım mercimek çorbası yapmadınız gittiniz antin kuntin hiç tercih edilmeyen şeyler yaptınızMoralin niye bozuldu bebisim
Zaten demiştim önceden ,pideli koftem kabul edilmediğine göre diğeriYapma yaa desene catlicam meraktan
Hiç organize değilsinBenden baska kim yapmis ki sen ben hannaz ablayi biliyorum yapan birde vuslat yapacaktı heralde
3kisinin tarifini biliyorum sadeceZaten demiştim önceden ,pideli koftem kabul edilmediğine göre diğeri
Hiç organize değilsin
Bahsettiğin şeyi yaptınsa güzel olmuşturYaptım yaptım dün, bakalım kategori açılsın bende ekleyecegim, duyduklarimdan sonra biraz moralim bozulsada katılmak önemli olan demeyi kendime aşılamaya çalışıyorum, moralimi bozdular
Tabiki yapan ve yapacaklarBahsettiğin şeyi yaptınsa güzel olmuştur
Kim moralini bozdu ki anlamadım ,yiyenler mi,burada yazılanlar mı?
etiket yapsana balımNevroş hala başlık açılmadı, mayısa kalmasa bari, pasta yaparız belki mayısta
Kazen bizi unuttuNevroş hala başlık açılmadı, mayısa kalmasa bari, pasta yaparız belki mayısta
Mayıs'ta Ramazan sofrası yapıyoruz Her yıl geleneksel kategorimizAma ondan önce pilavlar yapsak ben de menü yapsam onlarla ne güzel oluretiket yapsana balım
ayyy pasta mııı yapalım valla
Evet evet pasta, Ramazan öncesi harika olur anneler günü hemdeetiket yapsana balım
ayyy pasta mııı yapalım valla
Örnek Ramazan sofraları için mı pilav nevroş??Mayıs'ta Ramazan sofrası yapıyoruz Her yıl geleneksel kategorimizAma ondan önce pilavlar yapsak ben de menü yapsam onlarla ne güzel olur