Bi suru tebrige vesile oldum deseneDimi
Sayende yarında tebrik alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi suru tebrige vesile oldum deseneDimi
Sayende yarında tebrik alırım
GöriciiizBi suru tebrige vesile oldum desene
O zaman seni Pilav kategorisinde yine beklerizYaramaz Tweety nerelerdesinPilav birincisi burda
Nevroş inanma o benden onceymis diyeyim de ortalık kızışsınO zaman seni Pilav kategorisinde yine beklerizYaramaz Tweety nerelerdesin
Tweety uzun süredir buraları terk etmiş Sanmıyorum gelip katılsın.Ben şansımı deniyorumNevroş inanma o benden onceymis diyeyim de ortalık kızışsın
Şans eseri kazandık işte bida sanmamTweety uzun süredir buraları terk etmiş Sanmıyorum gelip katılsın.Ben şansımı deniyorum
Canım fırsatım olmadı gelmeye, küçükle ortanca kızım 2-3 gün hep ateşli geçirdiler, sonra bana geçti gripleriBen de yeni yeni atlatıyorum. Havalar ısınsa, yaz gelse de hastalıklar bitseYöresel başını almış gitmişSen nerelerdesin canım
Çok geçmiş olsun canımAynı fikirdeyim canımCanım fırsatım olmadı gelmeye, küçükle ortanca kızım 2-3 gün hep ateşli geçirdiler, sonra bana geçti gripleriBen de yeni yeni atlatıyorum. Havalar ısınsa, yaz gelse de hastalıklar bitse
Sağol canım Nisan'nın ilk yarısını da atlattık mı İnşaAllah, ısınmaya başlarızÇok geçmiş olsun canımAynı fikirdeyim canım
Kesinleşti zaten tatlım, yöresel yemekler.Nevreste ne zmn kesinleşir kategori? ?
Sonuç belli zaten canımNevreste ne zmn kesinleşir kategori? ?
Yokum bu kategoride galiba ,sanırsam ,herhaldeHenüz yenilgiyi kaldıramadım.Ama merak ettim neymiş tarifin kulağıma söyledeynepnaz cano yeni kategori de var mısın, çok güzel iki tarif var katılırsan sana derim başkasına da demem ama en başta yaparsan
Aaa ne ayıp kulaktan kulaga toplum içindeYokum bu kategoride galiba ,sanırsam ,herhaldeHenüz yenilgiyi kaldıramadım.Ama merak ettim neymiş tarifin kulağıma söyle
Beybisiii simdi yoresel yapicizz oyle mi peki ne zaman acilicakSonuç belli zaten canım
Evet canımKazen ne zaman konumuzu açarsa o zaman başlarızBeybisiii simdi yoresel yapicizz oyle mi peki ne zaman acilicak
Desene hemen yapalim himmmmm ne yapsam ne yapsam kizlarrr fikir verin heleeeEvet canımKazen ne zaman konumuzu açarsa o zaman başlarız
Mercimek çorbası yapDesene hemen yapalim himmmmm ne yapsam ne yapsam kizlarrr fikir verin heleee