- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Tarifler kapılmaya başlandı.Konu açılır açılmaz arka arkaya dizilecek tarifler varDesene hemen yapalim himmmmm ne yapsam ne yapsam kizlarrr fikir verin heleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifler kapılmaya başlandı.Konu açılır açılmaz arka arkaya dizilecek tarifler varDesene hemen yapalim himmmmm ne yapsam ne yapsam kizlarrr fikir verin heleee
Kesin 1. olurMercimek çorbası yap
O anca çorba kategorisinde olur, yöresel çok fena bir kategoriKesin 1. olur
Bir sürü klasik ve iddialı tarif var..Hangisi 1. olur bilemiyorumO anca çorba kategorisinde olur, yöresel çok fena bir kategori
Ahhh nevroş ne yemekler varda susuyorum başkası yapar diye,ben yapamıyorum kimse yapmasinBir sürü klasik ve iddialı tarif var..Hangisi 1. olur bilemiyorum
Offfff bir bilsen neler geliyorAhhh nevroş ne yemekler varda susuyorum başkası yapar diye,ben yapamıyorum kimse yapmasin
Bebisim dur ben paylasiyim da tarifimi oyle soylersin gozunu seviyimAhhh nevroş ne yemekler varda susuyorum başkası yapar diye,ben yapamıyorum kimse yapmasin
Ne zaman acilacak nevosOfffff bir bilsen neler geliyor
O zaman eyvah eyvah diyelimOfffff bir bilsen neler geliyor
Kız hemen bana fısılda ne yemeği yaptınBebisim dur ben paylasiyim da tarifimi oyle soylersin gozunu seviyim
Canım Kazen ne zaman uygun olursa o zaman açacak ben bildirdim bekliyorumYoğun olabilirNe zaman acilacak nevos
Bu arada pastan harika olmus ya massallah senden arasındaki kremanin tarifini istiyorum
Çok fenaKız hemen bana fısılda ne yemeği yaptın
Canım Kazen ne zaman uygun olursa o zaman açacak ben bildirdim bekliyorumYoğun olabilir
Sağol canım benim
Pasta bayağı büyük olduğu için ölçü biraz fazla
5 bardak süt
2 kaşık un
1 paket muzlu puding
1 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı tereyağı
Tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırıp pişirdim..Sonra tereyağı ekleyip çırpmaya devam ettim canım
Aaaaaa ama bak sen biliyorsun ben bilmiyorum, kavga çıkar bu topikteÇok fena
Gonderdim bakim begeniyor mu bide begenmiyomusÇok fena
Gonderdim ya bebisimAaaaaa ama bak sen biliyorsun ben bilmiyorum, kavga çıkar bu topikte
Dur seni mune ablaya şikayet edeyim 1 ay siteden atsinlarGonderdim ya bebisim
Aaa niye kiDur seni mune ablaya şikayet edeyim 1 ay siteden atsinlar
İki kek arasında muz , çikolata bol krema varAhhhh neler geldi onun başına öyle sıkıldım ama sonuç iyi oldu:)Yariya bolerim malzemeleri nevos cok guzel gorunuyor yaa tesekkur ederim :*
Benim bilmem kadar normal birşey mi varAaaaaa ama bak sen biliyorsun ben bilmiyorum, kavga çıkar bu topikte