Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ne zaman acilacak nevos
Bu arada pastan harika olmus ya massallah senden arasındaki kremanin tarifini istiyorum :hamarat:
Canım Kazen ne zaman uygun olursa o zaman açacak ben bildirdim bekliyorum:KK66:Yoğun olabilir:KK66:
Sağol canım benim :KK19:
Pasta bayağı büyük olduğu için ölçü biraz fazla:KK66:
5 bardak süt
2 kaşık un
1 paket muzlu puding
1 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı tereyağı

Tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırıp pişirdim..Sonra tereyağı ekleyip çırpmaya devam ettim canım:KK66:

Yariya bolerim malzemeleri nevos cok guzel gorunuyor yaa :kk77: tesekkur ederim :*
Canım Kazen ne zaman uygun olursa o zaman açacak ben bildirdim bekliyorum:KK66:Yoğun olabilir:KK66:
Sağol canım benim :KK19:
Pasta bayağı büyük olduğu için ölçü biraz fazla:KK66:
5 bardak süt
2 kaşık un
1 paket muzlu puding
1 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı tereyağı

Tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırıp pişirdim..Sonra tereyağı ekleyip çırpmaya devam ettim canım:KK66:

Yariya bolerim malzemeleri nevos cok guzel gorunuyor yaa :kk77: tesekkur ederim :*
İki kek arasında muz , çikolata bol krema var:KK66:Ahhhh neler geldi onun başına öyle sıkıldım ama sonuç iyi oldu:)
1. keki yaptım,kakoluyu yaparken kalıp kırıldı. Daha sonra kare büyük kalıpta yaptım oda ince oldu..Sade keki incelttim.İç içe geçirdim bol krema ile kaynak kaptım:KK70: Sabah kalıptan çıkardım mum gibi olmuş:KK70:

X