Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Devamlı ,her hafta yaptığım şey ,erteleme de olmaz Ama herkes hazır olda bekler ,bu fırsatı kaçırmayıp ,ilk gün 5 tane ,hatta daha fazla hamsi tava konusu açıyormuş birde
Bizimde evde sık yapılıyor.Hatta bugün yaptımBiz tarifi hazır mı tutsakİlk ben mi açsam konuyuHadi bakalım kim açacak

Bizimde evde sık yapılıyor.Hatta bugün yaptımBiz tarifi hazır mı tutsakİlk ben mi açsam konuyuHadi bakalım kim açacak
Mağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuumYalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yok

Mağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuumYalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yok
O zaman sen benden önce davranmalısınDeynep'cim sana şuan subnimal mesaj verdim ve sende tav oldunBu taktiği çok sevdimSen yapmadan ben yapacağım o tarif benim olacak

Benim kisliklarim var banane ahahah zeytinyagli fasulye yapardim
Yoresel yemeklere hamurisi dahilmi peki
Benimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmazDahil tabi ki
Mesela kayseri mantısı,kayseri yağlaması,tantuni,lahmacun,pide,köfte,kebap ,tatlı vs herşey dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…