- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Pizza kategorimiz yokAma börek,poğaça yapabiliriz yada dünya mutfağı yaparız ve sen pizza yaparsınArttiriyorum ve pizza diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pizza kategorimiz yokAma börek,poğaça yapabiliriz yada dünya mutfağı yaparız ve sen pizza yaparsınArttiriyorum ve pizza diyorum
O zaman pogaca ama bu sefer oyum serbetli tatlilaraPizza kategorimiz yokAma börek,poğaça yapabiliriz yada dünya mutfağı yaparız ve sen pizza yaparsın
Yaprak önce yeni kategori için tatlını görelimSonra burada oylama yapar birşeyler seçerizPilavlara
O nasıl oluyorO zaman pogaca ama bu sefer oyum serbetli tatlilara
Kararsizim ama suan karar verdim serbetli zaten cogunluga gore oyum degisecekO nasıl oluyor
Biz hiç durmadan tatlı yapalım diyorsunKararsizim ama suan karar verdim serbetli zaten cogunluga gore oyum degisecek
Yok baslamisken tatlilari bitirelim diye dedimBiz hiç durmadan tatlı yapalım diyorsun
Sen de haklısınO zaman ondan sonrada kek yapalım sonra pastalara geçerizYok baslamisken tatlilari bitirelim diye dedim
Aaa onlarda vardi dimiSen de haklısınO zaman ondan sonrada kek yapalım sonra pastalara geçeriz
Sen iste ben arkasına uygun tatlı kategorisi bulurumAaa onlarda vardi dimi
Canim nevrosum ama yokya serbetlileri de yapip zirvede birakalimSen iste ben arkasına uygun tatlı kategorisi bulurum
Yada biz o zirveye hiç çıkmayalım ditek tuzlulara geçelimCanim nevrosum ama yokya serbetlileri de yapip zirvede birakalim
Börek olur pizza yokmus madem corba da olabilerrYada biz o zirveye hiç çıkmayalım ditek tuzlulara geçelim
Borek falan olsun ya cok tatli oldu
Daha çok var yaparız birşeylerBörek olur pizza yokmus madem corba da olabilerr
Kararimi degistirdim evet borek diyorum bende
Nevoş şimdi önceden takip etmeyenler şerbetlilerin ,çorbaların ,pastaların yapıldığını bilmediğinden ona oy veriyorlar ,aslında etiket yapınca yakında yapılan kategorileri yazacaksın yeni yaptık diyeHalay çekmeDaha çok var yaparız birşeyler
Haklısın canım Uzun zamandır yapılmayan kategoriler diye ekleme yapabilirimNevoş şimdi önceden takip etmeyenler şerbetlilerin ,çorbaların ,pastaların yapıldığını bilmediğinden ona oy veriyorlar ,aslında etiket yapınca yakında yapılan kategorileri yazacaksın yeni yaptık diyeHalay çekme
Aklıma geliyor da ,kendisi gelmiyorbana ısınamadığından mı gelmiyor acaba,bana oy vermiş ısınamadığınız üye kategorisindeHaklısın canım Uzun zamandır yapılmayan kategoriler diye ekleme yapabilirim
Neden aklına biri mi geliyor
Hadi ya hiç farketmedimAklıma geliyor da ,kendisi gelmiyorbana ısınamadığından mı gelmiyor acaba,bana oy vermiş ısınamadığınız üye kategorisinde