Benim güzel olurŞehir efsanesi midir,gerçek midir bilmem,pilavı güzel yapan ,her yemeği güzel yapar derler
Yapmasaydın anormal olurdu.Sahi şu yemeği iyi yapamıyorum dediğin bir tarif var mı senin(pek sanmıyorum ama)Benim güzel olurO zaman yemeği güzel yapıyorum
Şehir efsanesi midir,gerçek midir bilmem,pilavı güzel yapan ,her yemeği güzel yapar derler
HahahahahaEn azından madalya veya proluk alana kadar bir yere gitmeBak evlaefe azmetti ,yıllarca katıldı ve sonunda kazandı
HahahahahaEn azından madalya veya proluk alana kadar bir yere gitmeBak evlaefe azmetti ,yıllarca katıldı ve sonunda kazandı
Yok aslında ama bazen bir yaptığım bir yaptığımı tutmayabiliyorYapmasaydın anormal olurdu.Sahi şu yemeği iyi yapamıyorum dediğin bir tarif var mı senin(pek sanmıyorum ama)
Seni başkası sanıp yorum yazdımHahahahahaben hala soktayimm
Ben şaşırmadımHahahahahaben hala soktayimm
Seni başkası sanıp yorum yazdımdüzenledim Şoka girmene gerek yok,bilindik tatlar her zaman daha avantajlı
Ben şaşırmadım
O kategoride 1. olmasını beklediğim 4-5 tarif vardı biri senin tarifti
Bu kategoriye bekliyorumBenimde öyle hala yapılmamış bir tarif bekleme de
Kız dur hele bu bismillah,daha yeni sütlü tatlılar oylandi, anca sütlü tatlılar anketi başlayınca yapılır oylama, ama geçen seferki gibi balık olur diye düşünüyorum balık sezonu bitmedenOy kullanamıyorum neden acabaNevreste
Oy kullanamıyorum neden acabaNevreste
Pilavlara
olabilir belki sutlu tatlilardan sonra canm icli pilavlar hele ufff