- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Ozaman bosnak mantisi yaparim bende yapmaya bahane ariyomBenimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmazDahil tabi ki
Mesela kayseri mantısı,kayseri yağlaması,tantuni,lahmacun,pide,köfte,kebap ,tatlı vs herşey dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman bosnak mantisi yaparim bende yapmaya bahane ariyomBenimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmazDahil tabi ki
Mesela kayseri mantısı,kayseri yağlaması,tantuni,lahmacun,pide,köfte,kebap ,tatlı vs herşey dahil
Mantı mı?Canım istediOzaman bosnak mantisi yaparim bende yapmaya bahane ariyom
Sütlü tatlıları bitirmeden kategori düşünmeye başladıkSeninde profilinin kırmızı ve madalyalı olmasını istiyorumİnşaallah çok sürmeden olurOzaman bosnak mantisi yaparim bende yapmaya bahane ariyom
Helede bosnak mantisiMantı mı?Canım istedi
Katiliyoruz ama yaklasamadik madalyaya daha istikrari surdureyim tutar belki birgunSütlü tatlıları bitirmeden kategori düşünmeye başladıkSeninde profilinin kırmızı ve madalyalı olmasını istiyorumİnşaallah çok sürmeden olur
Biraz geç sürsün,önce benim madalyam olsun.Sütlü tatlıları bitirmeden kategori düşünmeye başladıkSeninde profilinin kırmızı ve madalyalı olmasını istiyorumİnşaallah çok sürmeden olur
Ama Wynonna hiç vazgeçmiyor sürekli katılıyor ve pro bile değilBiraz geç sürsün,önce benim madalyam olsun.
Bana hiç demedin ,seni madalyalı görmek istiyorum diye
O da 4 kere katılmış,ben deküsmüyorum ,takılıyorumAma Wynonna hiç vazgeçmiyor sürekli katılıyor ve pro bile değil
Sen bir gösterip sonra kaçıyorsun ve katılma isteğin bile yokKatılmadan madalya alamazsın
Hemen gidip baktın değil miO da 4 kere katılmış,ben deküsmüyorum ,takılıyorum
Ben pes etmiyom ya ondan sevdigim seylere denk gelince katiliyom hem 4 degil kiz 5 bunla 6 olcakO da 4 kere katılmış,ben deküsmüyorum ,takılıyorum
Bak yine baktım şimdi de 3 gördümBen pes etmiyom ya ondan sevdigim seylere denk gelince katiliyom hem 4 degil kiz 5 bunla 6 olcak
Birde mezeler varBak yine baktım şimdi de 3 gördüm
Kahvaltı,çorbalar,kurabiye
Meze vardi kiz bitane daha vardi diye hatirliyom benBak yine baktım şimdi de 3 gördüm
Kahvaltı,çorbalar,kurabiye
1.olamasan da katıl bence.Sunumların hoşuma gidiyorNeyse Allah soyletti demekki bu 5. Olcak 6.yada katilcam demekki bu seferde birinci olamiycam
Ay tesekkur ederimsen yokmusun bu yarismada1.olamasan da katıl bence.Sunumların hoşuma gidiyor
Ben de bilmiyorum,ilham gelmedi henüzAy tesekkur ederimsen yokmusun bu yarismada
Kategoriler arasında sebze yemekleri yoktu.Hep tatlı ,hamur işi olacak değil ya.Gelsin patatesler,lahanalar,pırasalar,ıspanaklar,karnabaharlar....Şubat ayı kategorisi Sebze yemekleri..... Oylamayı bu sebeple açmayalım.
Sebze yemeklerini sebzenin en bol olduğu zaman da değilde yazın mı yapalım ? Demokratik bir seçim olmadı ama kırmayın beni
Şubat Ayı Kategorisi : Sebze Yemekleri