- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
pembişe fotomu attığımda o da bana 25 gösteriyosun demişti Pembis Hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pembişe fotomu attığımda o da bana 25 gösteriyosun demişti Pembis Hayaller
Ben fotonu görmedim ama ,avatardaki sen değilsin değil mi?pembişe fotomu attığımda o da bana 25 gösteriyosun demişti Pembis Hayaller
ben değilimm ama bende sarışınımBen fotonu görmedim ama ,avatardaki sen değilsin değil mi?
O zaten buralıDeynep demi?
Ben ikinize de yeterimO zaten buralı
Tabi canımBen ikinize de yeterim
deyneep birdahaki ankette hangi kategoriye oy vercennBen ikinize de yeterim
Bu sefer tuzlu veya yemek yapalımBu kadar tatlı bize yeterdeyneep birdahaki ankette hangi kategoriye oy vercenn
O anki hislerime bağlı.Geçen sefer pilavlar dedim.Şimdi baktım listeye tavuk yemekleri cazip geldideyneep birdahaki ankette hangi kategoriye oy vercenn
şerbetli yapmayalı 1 sene olmuş nevroş, dışarda satılan çok alınan bir tatlıyı evde yapıcam ve birebir görüntü tad aynı o yüzden şerbetli istiyirümBu sefer tuzlu veya yemek yapalımBu kadar tatlı bize yeter
O zaman pilav yapalımO anki hislerime bağlı.Geçen sefer pilavlar dedim.Şimdi baktım listeye tavuk yemekleri cazip geldi
deynepnaz pilav istiyor onu kırmayalımBize tavuklu pilav yapacakmışşerbetli yapmayalı 1 sene olmuş nevroş, dışarda satılan çok alınan bir tatlıyı evde yapıcam ve birebir görüntü tad aynı o yüzden şerbetli istiyirüm
Tamam ben o zaman bu kategoriye katılmayayım,pilavlara katılırım.O zaman pilav yapalım
işte kendime hiç güvenmediğim kategoriiiii pilavvdeynepnaz pilav istiyor onu kırmayalımBize tavuklu pilav yapacakmış
Geçen gün kızımın canı istemiş.Anne düğünlerde,kuranlarda beyaz pilav oluyor ya ondan yapsana dedi.Yaptım ,yemez sandım ama yedi bayağıdeynepnaz pilav istiyor onu kırmayalımBize tavuklu pilav yapacakmış
Pilavlara katılmazsanTamam ben o zaman bu kategoriye katılmayayım,pilavlara katılırım.
Ne güzel işte geliştirmene yardımcı olurişte kendime hiç güvenmediğim kategoriiiii pilavv
Şehir efsanesi midir,gerçek midir bilmem,pilavı güzel yapan ,her yemeği güzel yapar derlerişte kendime hiç güvenmediğim kategoriiiii pilavv
Oyyy maşaallah afiyet olsun,şifa olsunGeçen gün kızımın canı istemiş.Anne düğünlerde,kuranlarda beyaz pilav oluyor ya ondan yapsana dedi.Yaptım ,yemez sandım ama yedi bayağı
Hele o zamana bir gelelimPilavlara katılmazsan