- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Ablacım rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım rica ederim
Aman hatrımı sormadan bir yere gitmezmişNevreste yaşlı senı nasılsın. .
Nevreste yaşlı senı nasılsın. .
Hatun kendini biliyor, hiç de alınmamış, Çıtır ÇıtırAman hatrımı sormadan bir yere gitmezmiş
İyiyim sen nasılsın
Kakao'cum sende üstüme almalı mıyım
Aynen Nana'cım niye üstüme alınayımSene biliyorsun ne kadar çıtır olduğu muHatun kendini biliyor, hiç de alınmamış, Çıtır Çıtır
Kakao ve ben canımnevommm kım bırıncı oldu pastalarda Nevreste
tşk ederım nevom .. nasılsın ?Kakao ve ben canım
hayırlı olsuın canım evet ucude bırbırınden guzel :)İyiyim canım sen nasılsınYeni kategoriye başladık
Et Yemekleri
Hayırlısı bakalımhayırlı olsuın canım evet ucude bırbırınden guzel :)
send katıllll :)
ıyıyım cnmm ben de tşkler
yarısma duzenlenıyor .. katıl sende :)Kozlar birisi bana kısaca olan biteni anlatabilirmi ?
Napıyoruz yarsmadayarısma duzenlenıyor .. katıl sende :)
Her ay bir kategori yapıyoruz..Bu ay ''et yemekleri''Kozlar birisi bana kısaca olan biteni anlatabilirmi ?
erimHer ay bir kategori yapıyoruz..Bu ay ''et yemekleri''
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Linkte yarışmaya katılan tarifler var..Katılım süresi son bulana kadar tarifler buraya eklenecek..Katılım süresi sona erince oylama yapılacak..Oylama sonucunda 1.ye profil madalyası-pro üyelik ve hediye veriliyor..
Et Yemekleri bu konuya bakabilirsiniz
Bugün mü yoğurdun canımSevgili Nevresteciiiim , canım editörüm , arkadaşım
Ben tarhana yoğurdum stop ...Acı biberi az gelmiş stop....Engin bilgilerine dayanıp ne yapmam gerekli stop .....
Nevreste