Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bu sefer beni kandıramazsın Nevoş:KK12:bu sefer çoğunluğa uymayacağım,biliyorum belkide tek oyu ben atıcam ama mezeler diyeceğim.
Bugün ramazan, yarın kurban öbür günü sevgililer günü derken hep aynı şeyler dönüp dolaşıp yapılıyor canım,Mezeleeeerrr:kk77:En Büyük KK

Bu sefer beni kandıramazsın Nevoş:KK12:bu sefer çoğunluğa uymayacağım,biliyorum belkide tek oyu ben atıcam ama mezeler diyeceğim.
Bugün ramazan, yarın kurban öbür günü sevgililer günü derken hep aynı şeyler dönüp dolaşıp yapılıyor canım,Mezeleeeerrr:kk77:En Büyük KK
Tamam Prensesim sen nasıl istersen:KK74::KK36:

Benim istememle olmuyor ki kuzum et yemekleri alacak belli ama olsun ben mezelere bir adım attım,belki her oylamada diye diye millet benden bıkar mezelere oy atar diye şeyettim:-)
Et yemeklerinden sonra mezeler yaparız:-):rolleyes::rolleyes:
Bu arada et yemeklerindede iddialıyım:kk77:kazanırsa vaktim olursa mutlaka katılırım:KK60:
Ben bu mesajı şuraya bir yere koyayım sonra lazım olur:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hmm şimdi et yemekleri de olabilir de herkes o etlerle kendi yörelerine has yemekler pişircek. Yani etin yanısıra etli yöresel lezzetleri de görme imkanımız var :KK66:

X