- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Esas aklıma şimdi geldi.Kaç gündür yoktum ,pastaları beğenip ,yorumlamamıştım,gidip beğeneyim.Ahahaha ,hiç böyle dusunmediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esas aklıma şimdi geldi.Kaç gündür yoktum ,pastaları beğenip ,yorumlamamıştım,gidip beğeneyim.Ahahaha ,hiç böyle dusunmediydim
Aynen nevos, Barbie pasta iki günümü aldı ..Emek binbesyuz ama sonuç 0
Sana nazar mı değdi yoksa kuzum.Çok dile geldin,buradan profiline okuyup üflesek mi acaba?Sanmam,çok masum görünüyor yaf
Yok kurşun dokun deynos,anca o paklarSana nazar mı değdi yoksa kuzum.Çok dile geldin,buradan profiline okuyup üflesek mi acaba?
Evet nur'um hiç belli olmuyor bende börek yarışında sıgara böregine verilen oylarla öğrendim bunuAynen nevos, Barbie pasta iki günümü aldı ..Emek binbesyuz ama sonuç 0
Hepimiz nasibimizi almisiz desene aebencimBundan sonra pratiklikten odun vermem,daha da davosa gelmemEvet nur'um hiç belli olmuyor bende börek yarışında sıgara böregine verilen oylarla öğrendim bunu
Evet nur'um hiç belli olmuyor bende börek yarışında sıgara böregine verilen oylarla öğrendim bunu
Şöyle birşey mi arıyorsun canımBunu etli,tavuklu yapabilirsinNevreste canım içli pilav yapacağım kuş üzümlü falan olanı varmış hiç yaptın mı
Yaş Pastalar OylamaKim kazandı pasta yarışmasını
Ablacım rica ederimSağol nevoşum takip edemedimkim kazandı diye