- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Valla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artik
Yok canim ,biz balik etliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artik
Himmm yemegin salcalisi,kadinin kalcalisi diyonuz yaaniiYok canim ,biz balik etliyiz
Evet fena çarpıyor meret
Himmm yemegin salcalisi,kadinin kalcalisi diyonuz yaanii
Hicte bilem pasta yiyip fit gircez bu yazaValla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artik
Banada yiyebilirsin gibi geliyoama simdi yasta onemli,en fazla 30 una kadar hunharca yiyebilusunsonra virmesi cok zor oluyo diyim ben sanayinede dikkat et bacimİvit
Hem fazla bi kilom yok 1,68 - 57 iki cocuk annesi bi kadina gore iyi sanki Pasta yiyebilirim gibime geliyor
Pasta yiyerek fit girilecek yazapeeesss helal olsunnn vallaHicte bilem pasta yiyip fit gircez bu yaza
Bende corba didimpastacilar catlasinno piti piti karamela sepeti,terazi lastik jimnastik,bizbize geldik bitlendik.Çorbalar çıktı,oyumu çorbalardan yana kullanıyorum ama bir daha ki sefere mezeler olsun yaaa
Tadimlik yer kalanini aileye yediririz ne sandın tatli yiyerek 10 kilo verdim benPasta yiyerek fit girilecek yazapeeesss helal olsunnn valla
Sizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil mi NevresteBende corba didimpastacilar catlasinn
Hadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadeceiyide ben nasil bi yarismadir onu bile bilmiyorum ama yaaSizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil mi Nevreste
Kizz allah seni ne yapmasinbeni cagirdin bende geldim oy kullandim,sincik yarismaya katilma sarti varmis ya bilmiyodumnasil bi yarisma kiz bu?Tadimlik yer kalanini aileye yediririz ne sandın tatli yiyerek 10 kilo verdim ben
Artık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyin Nevreste buralarda değilsin sanırım ama yokluğunda sana yeni bir kurban buldumHadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadeceiyide ben nasil bi yarismadir onu bile bilmiyorum ama yaa
Mutfakla hasir nesirimde guzelimben yurt disindayim ama oluyomuki?ahh @talhayasir yaktin benibide pek cesit corbada bilmiyorum enemmmmArtık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyin Nevreste buralarda değilsin sanırım ama yokluğunda sana yeni bir kurban buldum