Ben diyetteyim, salı günü gel , o zaman yiriz ama öğlentakınalımm soyle karsılıklı ustune de bı lahmacun patlatalımm mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyetteyim, salı günü gel , o zaman yiriz ama öğlentakınalımm soyle karsılıklı ustune de bı lahmacun patlatalımm mı
Yamukprensesciğim, sende girsene, yufkalı da olsa.. EğlencesineSen de hazır yufkayla yap baklavını bilinmeyen,zaten ekrandan nasılsa tadına bakamıyoruz,hem hiçbirşey için geç değil bak,ben farketmeze oy atmışım,altındada oyunuzu değiştirin butonu var
nuryolu gelsin oyunu değiştirsinİlk oyu o vermişti ya, o gün bugündür ortalık karışık. Hep onun suçu
Kesin konuşmayayım bilinmeyenciğim ama sanmıyorum,şerbetli tatlılar konusunda pek becerekli değilim,daha doğrusu sık yapmam ama bana bellide olmaz,bakalım artık kafa nereye ben orayaYamukprensesciğim, sende girsene, yufkalı da olsa.. Eğlencesine
Nuryolu buna çok sevineceknuryolu gelsin oyunu değiştirsin
Bak ben bunu hiç düşünmemiştimNuryolu buna çok sevinecek
Baklava dilimlerini üstüste koyup kurdeleyle bağlayıp servis edip gözümüze sokacak
Bizi yalnız bırakmaSen güzel bir tarif bulursunKesin konuşmayayım bilinmeyenciğim ama sanmıyorum,şerbetli tatlılar konusunda pek becerekli değilim,daha doğrusu sık yapmam ama bana bellide olmaz,bakalım artık kafa nereye ben oraya
Yapıcak bir şey yok, artık herkes 2.cilik ve 3.cülük için yarışırBak ben bunu hiç düşünmemiştim
Ona söylemeyelim mi değiştirdiğimizi
Ben ilk 5'i bile kabul ediyorumYapıcak bir şey yok, artık herkes 2.cilik ve 3.cülük için yarışır
Daha kakao falanda girerse yandık O da süslüBen ilk 5'i bile kabul ediyorum
benim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcamAllah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış kiBizi yalnız bırakmaSen güzel bir tarif bulursun
Niye ilk konuyu ben açıyorumNevreste ilk konuyu 1 nisanda açacak mısın
Biz hiç bulaşmayalım o zamanDaha kakao falanda girerse yandık O da süslü
Ayyy yanlış anladın şerbetli tatlılar diye aciyon biz ekliyoruz ya onu diyorumNiye ilk konuyu ben açıyorum
Bu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende baklava açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparızBiz hiç bulaşmayalım o zaman
O zaman bu sefer içinden birşey çıkan bir tatlı bekliyoruzbenim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcamAllah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış ki
Kız fikrimin arkasındayım diyerek olmaz, yarışma bu. Sonuçta oy çoğunluğu diye birşey var. Yap gel bacım goster baklavanıBu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız
Konuyu Kazen açıyor..1 Nisan'dan sonra açılırAyyy yanlış anladın şerbetli tatlılar diye aciyon biz ekliyoruz ya onu diyorum
bana her gun salıBen diyetteyim, salı günü gel , o zaman yiriz ama öğlen