Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bizi yalnız bırakma:KK45:Sen güzel bir tarif bulursun:KK8:
benim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcam:KK70:Allah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış ki:KK64:

Biz hiç bulaşmayalım o zaman:cry::-)
Bu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende baklava açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız :KK48:

benim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcam:KK70:Allah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış ki:KK64:
O zaman bu sefer içinden birşey çıkan bir tatlı bekliyoruz:kk77::-)

Bu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız :KK48:
Kız fikrimin arkasındayım diyerek olmaz, yarışma bu. Sonuçta oy çoğunluğu diye birşey var. Yap gel bacım goster baklavanı :KK19:

X