Senin gibi dimiCanım herkes istiyor Dahil olsun bakalım neler olacakOy verenlerin hepsinden baklava bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gibi dimiCanım herkes istiyor Dahil olsun bakalım neler olacakOy verenlerin hepsinden baklava bekliyorum
Nevoş hanım da açacak baklava40 katı sımdıden acmaya baslasın hanımlar dmi nevos anca yetısır
kaçak kat mı cıkcan aman malzemeden calma yıkılmasın yarısma gunune kadar40 kat en kolayı canımBen 60 kat istiyorum
Oy dengelensin ben geri değiştiririmNevoş hanım da açacak baklava
O artık taraf değiştirdi
Baklava kategorisi olsa açardım, şimdi sadece isteyen şerbetli tatlısı ile katılacağından zorlamayayım, zaten onlar beni yirlerSende açıcan mı gı
Ben öyle bir döşerim kimse anlamazkaçak kat mı cıkcan aman malzemeden calma yıkılmasın yarısma gunune kadar
Benim için farketmez, ben maksat çoğunluk olsun diye hazır yufka ile girerimaeben 'de oyunu değiştirir Sen hala aynı fikirde misin
Ben niye hanım oldum şimdiNevoş hanım da açacak baklava
O artık taraf değiştirdi
embe gozluklerımı vereyım sana durEvet, özellikle aynaya bakarken gözlerimi kapatınca daha da çok yakışıyor
Eh hanım hanım biri olduğun için Nevreste NevoşcuğumBen niye hanım oldum şimdi
kacmaOy dengelensin ben geri değiştiririm
Sen de hazır yufkayla yap baklavını bilinmeyen,zaten ekrandan nasılsa tadına bakamıyoruz,hem hiçbirşey için geç değil bak,ben farketmeze oy atmışım,altındada oyunuzu değiştirin butonu varBaklava kategorisi olsa açardım, şimdi sadece isteyen şerbetli tatlısı ile katılacağından zorlamayayım, zaten onlar beni yirler
İlk oyu o vermişti ya, o gün bugündür ortalık karışık. Hep onun suçuYine mi nuryolu
İşte maksat sözümün ardında durmak için hazır yufkayla katılmakSen de hazır yufkayla yap baklavını bilinmeyen,zaten ekrandan nasılsa tadına bakamıyoruz,hem hiçbirşey için geç değil bak ben farketmeze oy atmışım,altındada oyunuzu değiştirin butonu var
Sağol canımEh hanım hanım biri olduğun için Nevreste Nevoşcuğum
2 çift ver madem anca yeterp
embe gozluklerımı vereyım sana dur
takınalımm soyle karsılıklı ustune de bı lahmacun patlatalımm mı2 çift ver madem anca yeter