- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
cok tesekkur ederim canimehl_i keyf canım seni buralarda görmek ne güzel,çok sevindim.Aman sakın ha aşka gelmişken vazgeçeyim deme,seni yeni yarışmada mutlaka görmek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim canimehl_i keyf canım seni buralarda görmek ne güzel,çok sevindim.Aman sakın ha aşka gelmişken vazgeçeyim deme,seni yeni yarışmada mutlaka görmek isterim
Benimle çok ilgilenmiyorsun bilmiyorsun yada çoktaaannnn unutmuşsndur diye söyledimHiç sanmıyorum
kılo degıl can sımıdımız onlar bızımKilo bende de var
Şimdi üste çıkmaayy ılgılenmez olur muyum nevos
kendımle bıle ılgılenemıyorum kı esas sen benı unutun hıh
tamam her geldıgımde bes dakkada olsa nasılsın yazcam bundan sonra oyle kaccam bundan gayrıı gel sarılalımm o zamanŞimdi üste çıkma
Baya bir simit amakılo degıl can sımıdımız onlar bızım
Tamam anlaştıktamam her geldıgımde bes dakkada olsa nasılsın yazcam bundan sonra oyle kaccam bundan gayrıı gel sarılalımm o zaman
Ben nevroş a uydumVay be, 14 kişi baklava açacak değilmi
ama yakısıyor dmıBaya bir simit ama
Canım herkes istiyor Dahil olsun bakalım neler olacakOy verenlerin hepsinden baklava bekliyorumVay be, 14 kişi baklava açacak değilmi
40 kat accaklar hemdeVay be, 14 kişi baklava açacak değilmi
40 katı sımdıden acmaya baslasın hanımlar dmi nevos anca yetısırCanım herkes istiyor Dahil olsun bakalım neler olacakOy verenlerin hepsinden baklava bekliyorum
nuryolu ile 15 aslında o hatır için hayır demiştiCanım herkes istiyor Dahil olsun bakalım neler olacakOy verenlerin hepsinden baklava bekliyorum
Evet, özellikle aynaya bakarken gözlerimi kapatınca daha da çok yakışıyorama yakısıyor dmı
Oh oh.. Bende hazır baklava yufkasını döşer aha baklava bu derim40 kat accaklar hemde
Sende açıcan mı gıVay be, 14 kişi baklava açacak değilmi
40 kat en kolayı canımBen 60 kat istiyorum40 katı sımdıden acmaya baslasın hanımlar dmi nevos anca yetısır
uydum ımama der gıbı oldu nevos napsınn o da cemaate uydu Nevreste ne dıyosun sefimBen nevroş a uydum