Sende katilacaksin yanibence olsun
ben el acması baklava da ogrenmek ıstıyorumm
fena mutfaga sardımm da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende katilacaksin yanibence olsun
fena mutfaga sardımm da
Ben cevizli yaparım sen fıstıklı yaparsınBen baklava dilimi keserim sen kare kesersin diğeri havuç dilimSonra ben şerbeti farklı yaparım sen farklı yaparsın gibi gibi çeşitlendirebilirizBirde kat sayısı falan farklı olabilirBiz bu baklavaları ekleyelimo zaman sorun olmaz, ben niye olmaz diye biliyorum
sızlerden kendımı gelıstıyorumm ama ama benSende katilacaksin yani
Dionee oyumu hemen değiştiriyorumBaklava yapacakların sayısı arttı bu kategori bomba olacakbence olsun
fena mutfaga sardımm da
sankı de nevos dugun pastasından bahsedıyosun kat sayısı degınceBen cevizli yaparım sen fıstıklı yaparsınBen baklava dilimi keserim sen kare kesersin diğeri havuç dilimSonra ben şerbeti farklı yaparım sen farklı yaparsın gibi gibi çeşitlendirebilirizBirde kat sayısı falan farklı olabilirBiz bu baklavaları ekleyelim
Olur o zaman, yapanlara kolay gelsin diyelimBen cevizli yaparım sen fıstıklı yaparsınBen baklava dilimi keserim sen kare kesersin diğeri havuç dilimSonra ben şerbeti farklı yaparım sen farklı yaparsın gibi gibi çeşitlendirebilirizBirde kat sayısı falan farklı olabilirBiz bu baklavaları ekleyelim
takıpteyımmmm .. anteplıler bı adım one cıksınnDionee oyumu hemen değiştiriyorumBaklava yapacakların sayısı arttı bu kategori bomba olacak
sen ne yapacaksınn cok merak ettımmOlur o zaman, yapanlara kolay gelsin diyelim
Tabi canım 40 kat var 60-70 kat varBen ortaya ceviz dökerim diğerleri her kata ceviz döker vsBu baklava işi çok ince iş çeşit çeşit yapılabilirsankı de nevos dugun pastasından bahsedıyosun kat sayısı degınce
Ben Antepli değilim Anteplileri bekliyoruztakıpteyımmmm .. anteplıler bı adım one cıksınn
saydıkca agzım sulandıTabi canım 40 kat var 60-70 kat varBen ortaya ceviz dökerim diğerleri her kata ceviz döker vsBu baklava işi çok ince iş çeşit çeşit yapılabilir
Burma baklava ,bülbül yuvası,dilber dudağı,şöbiyet vs
Uuuu peynir tatlısı diyorsun yani kendin yapabilecegin o kadar kolay tatlı varki hatta en güzel tatlılar arasında bence hem güzel görsel olarak.sızlerden kendımı gelıstıyorumm ama ama ben
en fazla ben hazır kemal pasaları yaparım olmaz mııı
bılıyorumm ki nevos tatlı kız yapar belkıBen Antepli değilim Anteplileri bekliyoruz
Tamam yapacaklara duyrulursaydıkca agzım sulandı
cevız ırı ırı olsun .. un ufak sevmem
Benimle çok ilgilenmiyorsun bilmiyorsun yada çoktaaannnn unutmuşsndur diye söyledimHiç sanmıyorumbılıyorumm ki nevos tatlı kız yapar belkı
evt basıt ve guzel dmı ben de cok sevıyorummUuuu peynir tatlısı diyorsun yani kendin yapabilecegin o kadar kolay tatlı varki hatta en güzel tatlılar arasında bence hem güzel görsel olarak.
gezmekten yapamaz anca hazır alır o tembel , nevos ama neyseTamam yapacaklara duyrulur
Bende Azeri baklavası yaparım el yapımı olursa, tabi sadece bi ihtimalsen ne yapacaksınn cok merak ettımm
baklava aklında bıle yok ama sanırım
Kilo bende de varevt basıt ve guzel dmı ben de cok sevıyorumm
kılo almısken kendıme bunu yapmamam lazımm ama sankı