Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

:KK53::KK53: o zaman sorun olmaz, ben niye olmaz diye biliyorum o_O
Ben cevizli yaparım sen fıstıklı yaparsın:KK45:Ben baklava dilimi keserim sen kare kesersin diğeri havuç dilim:KK53:Sonra ben şerbeti farklı yaparım sen farklı yaparsın gibi gibi çeşitlendirebiliriz:KK45:Birde kat sayısı falan farklı olabilir:KK48:Biz bu baklavaları ekleyelim :KK45:

Ben cevizli yaparım sen fıstıklı yaparsın:KK45:Ben baklava dilimi keserim sen kare kesersin diğeri havuç dilim:KK53:Sonra ben şerbeti farklı yaparım sen farklı yaparsın gibi gibi çeşitlendirebiliriz:KK45:Birde kat sayısı falan farklı olabilir:KK48:Biz bu baklavaları ekleyelim :KK45:
sankı de nevos dugun pastasından bahsedıyosun kat sayısı degınce :KK70:

Olur o zaman, yapanlara kolay gelsin diyelim :KK19::KK19:

sankı de nevos dugun pastasından bahsedıyosun kat sayısı degınce :KK70:
Tabi canım 40 kat var 60-70 kat var:KK45:Ben ortaya ceviz dökerim diğerleri her kata ceviz döker vs:KK53:Bu baklava işi çok ince iş çeşit çeşit yapılabilir:kk77:
Burma baklava ,bülbül yuvası,dilber dudağı,şöbiyet vs:kk77:

Tabi canım 40 kat var 60-70 kat var:KK45:Ben ortaya ceviz dökerim diğerleri her kata ceviz döker vs:KK53:Bu baklava işi çok ince iş çeşit çeşit yapılabilir:kk77:
Burma baklava ,bülbül yuvası,dilber dudağı,şöbiyet vs:kk77:
saydıkca agzım sulandı :KK70:
cevız ırı ırı olsun .. un ufak sevmem :63::63:

Uuuu peynir tatlısı diyorsun yani :kk77: kendin yapabilecegin o kadar kolay tatlı varki :KK54: hatta en güzel tatlılar arasında bence hem güzel görsel olarak. :KK49:
evt basıt ve guzel dmı ben de cok sevıyorumm
kılo almısken kendıme bunu yapmamam lazımm ama sankı :KK70:

X