Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

evet dedim :cool: üst düzey yardım almak varmı :KK53: eltime açtırcam 3 lü taramaya gelcek o zaman kadar :-)bende açarımda işte:KK53: bu sefer kahvaltı takımı hediye edin Nevreste Nevreste Mune Mune :KK15:
Canım yardım almak yok:-)
Birde bu anketi şu sebeple açtım.:kk77:Şerbetli tatlılar yapıyoruz bu kategoride el açması baklavalar olsun mu olmasın mı:KK45:Yani sen baklava yaparsın ben revani yaparım:KK53:Oylama adaletli olur mu:KK19:Yoksa sadece kolay şerbetli tatlılar mı yapalım:kk77:

Canım yardım almak yok:-)
Birde bu anketi şu sebeple açtım.:kk77:Şerbetli tatlılar yapıyoruz bu kategoride el açması baklavalar olsun mu olmasın mı:KK45:Yani sen baklava yaparsın ben revani yaparım:KK53:Oylama adaletli olur mu:KK19:Yoksa sadece kolay şerbetli tatlılar mı yapalım:kk77:
olmaz tabiki -kategoriler ayrılabilir -ama baklavadada yazık ki herkese :cool:her yapan hediyeyi hakeder bence kolaymı onu açmak:KK6::rolleyes:

maşallah 10 bebeye hamile kalsa yapar onlar :KK55::KK48::KK48::KK48: ben yormamki onu yoğuturum pezilerim dürerim hatta büyütürümde böyle çok inceltememekten korkuyorum -velhasıl burdaki sunum olurda tat nasıl olur:-)
İlk yapılan baklava her zaman çok güzel olur :KK66:
Bu arada hazır baklava yufkasıda serbest olacak, pratik tatlılar olursa:KK66:

X