Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Olabilir

Baklava yapilsinda el ile açılan baklavayi kast ediyoruz bebik. Yani hazır yufkadan yapılsın yapilacaksada, yoksa diğer tatlıların şansı olmaz
Canım ona kalırsa kahvaltı sofralarında çoğu kişi hazır yufka böreği kullanırken ,çoğu kişi de özellikle sen daha zor el açması böreği seçtiniz.Oy veren zorluğa göre değil,sunuma,gösterişe göre oy vermiş.Aksi takdirde su böreğinin açmasının haricinde haşlaması ,parçalamadan dizmesi daha zor,senin zirvede olman lazımdı

Oy veren için tariften çok ,görsellik ,sunum ön planda .Oylamayı etkileyeceğini fazla düşünmüyorum.O yüzden dileyen açsın,madem kendini yormak istiyor yorsun diyerek ,oyumu evet yönünde kullandım.

Cano şöyle dusun; su boregide, pancakede , katmerde.. Hepsi emek işiydi değil mi? Sen benim yaptığım kolaydı diyebiliyor musun kendine? Tabi bunlar bir ihtimal çünkü kahvaltıda tercih meselesi oluyor. Ama burada ayrı bir olay var 10 kişi katılacak diyelim yarışmaya 1 i yaptı el açma baklava; hemen oy verirken şu olacak; ilk oyum o kadar emek verip elde açılan baklavaya. Çoğu kişiden bu gelecek. Yani benim yarışmaya girdigimden beri görünen tablo o. Ha desinler herkes aynı baklavayi yapabilir o zaman olsun. Ama bu da ne kadar doğru olur bilinmez.

Herkes aynı baklavayı yapabilir neden olmasınBenim farklı olur senin farklı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…