Tabiki olsun:)O zaman gelin hep beraber karar verelim
Şerbetli tatlılar kategorisine el açması baklavalar dahil olsun mu?
@aeben
@bilinmeyenfx
deynepnaz
@Kakao ve Ben
@nuryolu
N Nana
Munzevi Zencefil
@nameaver
@Memfis
@rofleli_kedi
@Be_Ni_1012
@manolya1458
yamukprenses
@lamelifAmine
@Meg
@Zelifme
Elif
@talhayasir
@ehl-i keyf
@pembebogurtlen
@evlaefe
@Feraceli
@RoseAnge
@-VUSLAT-
@Tutkuuuu
Yagmurun_kizi
@flores
@bebem-1221
@rabia01
@xDerinMavix
@soocute
@pinoli
@choccywhoccydoodah
@tolin
@Tikkabilla
@HanimKelesimiGetir
OlabilirEses'cim şu nedenle olsun veya olmasın diyoruz
El açması baklava ile revani nasıl yarışır uygun olur mu diyoruz
Bu kategoride el açma baklavalar olmasın diğer kola tarifler yarışsın diyoruz yada sadece baklavalar yarışsın
Baklava yapilsinda el ile açılan baklavayi kast ediyoruz bebik. Yani hazır yufkadan yapılsın yapilacaksada, yoksa diğer tatlıların şansı olmaz
Oy verenlerin hepsi bize baklava yapacak
Oy vermek kolayOy verenlerin hepsi bize baklava yapacak
bence evet nevosumm
Zaten açacağım dedim de etekleri tutuştu.
bende farketmez demiştim :))Oy verenlerin hepsi bize baklava yapacak
Canım ona kalırsa kahvaltı sofralarında çoğu kişi hazır yufka böreği kullanırken ,çoğu kişi de özellikle sen daha zor el açması böreği seçtiniz.Oy veren zorluğa göre değil,sunuma,gösterişe göre oy vermiş.Aksi takdirde su böreğinin açmasının haricinde haşlaması ,parçalamadan dizmesi daha zor,senin zirvede olman lazımdıBaklava yapilsinda el ile açılan baklavayi kast ediyoruz bebik. Yani hazır yufkadan yapılsın yapilacaksada, yoksa diğer tatlıların şansı olmaz
Oy veren için tariften çok ,görsellik ,sunum ön planda .Oylamayı etkileyeceğini fazla düşünmüyorum.O yüzden dileyen açsın,madem kendini yormak istiyor yorsun diyerek ,oyumu evet yönünde kullandım.O zaman gelin hep beraber karar verelim
Şerbetli tatlılar kategorisine el açması baklavalar dahil olsun mu?
@aeben
@bilinmeyenfx
deynepnaz
@Kakao ve Ben
@nuryolu
N Nana
Munzevi Zencefil
@nameaver
@Memfis
@rofleli_kedi
@Be_Ni_1012
@manolya1458
yamukprenses
@lamelifAmine
@Meg
@Zelifme
Elif
@talhayasir
@ehl-i keyf
@pembebogurtlen
@evlaefe
@Feraceli
@RoseAnge
@-VUSLAT-
@Tutkuuuu
Yagmurun_kizi
@flores
@bebem-1221
@rabia01
@xDerinMavix
@soocute
@pinoli
@choccywhoccydoodah
@tolin
@Tikkabilla
@HanimKelesimiGetir
Cano şöyle dusun; su boregide, pancakede , katmerde.. Hepsi emek işiydi değil mi? Sen benim yaptığım kolaydı diyebiliyor musun kendine? Tabi bunlar bir ihtimal çünkü kahvaltıda tercih meselesi oluyor. Ama burada ayrı bir olay var 10 kişi katılacak diyelim yarışmaya 1 i yaptı el açma baklava; hemen oy verirken şu olacak; ilk oyum o kadar emek verip elde açılan baklavaya. Çoğu kişiden bu gelecek. Yani benim yarışmaya girdigimden beri görünen tablo o. Ha desinler herkes aynı baklavayi yapabilir o zaman olsun. Ama bu da ne kadar doğru olur bilinmez.Canım ona kalırsa kahvaltı sofralarında çoğu kişi hazır yufka böreği kullanırken ,çoğu kişi de özellikle sen daha zor el açması böreği seçtiniz.Oy veren zorluğa göre değil,sunuma,gösterişe göre oy vermiş.Aksi takdirde su böreğinin açmasının haricinde haşlaması ,parçalamadan dizmesi daha zor,senin zirvede olman lazımdı
ehl_i keyf canım seni buralarda görmek ne güzel,çok sevindim.Aman sakın ha aşka gelmişken vazgeçeyim deme,seni yeni yarışmada mutlaka görmek isterimşerbetli tatlı yönünde oyumu kullandım inşallah bu kez ben de yarismaya katilmak istiyorum
Özeline yazdım canımbence evet nevosumm
bu arada cıg kofte yapmayı bılıyosundur sen maharetlı hatunsunn . bılıyosun dmııı tarıf alcaktımm daa
Sende haklısın canımOy veren için tariften çok ,görsellik ,sunum ön planda .Oylamayı etkileyeceğini fazla düşünmüyorum.O yüzden dileyen açsın,madem kendini yormak istiyor yorsun diyerek ,oyumu evet yönünde kullandım.
Herkes aynı baklavayı yapabilir neden olmasınCano şöyle dusun; su boregide, pancakede , katmerde.. Hepsi emek işiydi değil mi? Sen benim yaptığım kolaydı diyebiliyor musun kendine? Tabi bunlar bir ihtimal çünkü kahvaltıda tercih meselesi oluyor. Ama burada ayrı bir olay var 10 kişi katılacak diyelim yarışmaya 1 i yaptı el açma baklava; hemen oy verirken şu olacak; ilk oyum o kadar emek verip elde açılan baklavaya. Çoğu kişiden bu gelecek. Yani benim yarışmaya girdigimden beri görünen tablo o. Ha desinler herkes aynı baklavayi yapabilir o zaman olsun. Ama bu da ne kadar doğru olur bilinmez.
tsk ederım nevosummÖzeline yazdım canım
Herkes aynı baklavayı yapabilir neden olmasınBenim farklı olur senin farklı olur canım
Rica ederim canımtsk ederım nevosumm