Ama ramazan ayı içinde kimse baklava yapmazNisanda pratik tatlılar olsa
Mayısta baklavalar
Haziranda ramazan
Temmuzda bayram
Baklava bayrama yakında olabilr bilemedim
Canım yardım almak yok
maşallah 10 bebeye hamile kalsa yapar onlarEneee
Hem yardım, hemde hamile kadından.
olmaz tabiki -kategoriler ayrılabilir -ama baklavadada yazık ki herkeseCanım yardım almak yok
Birde bu anketi şu sebeple açtım.Şerbetli tatlılar yapıyoruz bu kategoride el açması baklavalar olsun mu olmasın mı Yani sen baklava yaparsın ben revani yaparım Oylama adaletli olur mu Yoksa sadece kolay şerbetli tatlılar mı yapalım
Bizde ayıralım diye düşünüyoruzolmaz tabiki -kategoriler ayrılabilir -ama baklavadada yazık ki herkeseher yapan hediyeyi hakeder bence kolaymı onu açmak
İlk yapılan baklava her zaman çok güzel olurmaşallah 10 bebeye hamile kalsa yapar onlarben yormamki onu yoğuturum pezilerim dürerim hatta büyütürümde böyle çok inceltememekten korkuyorum -velhasıl burdaki sunum olurda tat nasıl olur
Ankette oyunuzu kullanabilirsinizBence baklava için ayrı yarışma duzenlenmeli
senimi kırcam değiştirdimAnkette oyunuzu kullanabilirsiniz
senimi kırcam değiştirdim
KullandimAnkette oyunuzu kullanabilirsiniz
TeşekkürlerKullandim
ayy hadi inşallah denemelere başlayım şimdiden gül baklavasını çok severim ondan yaparım
Bak seni baklava yapacaklar listesine yazıyorumBundan sonra bir kategoride sadece baklavalar yapacağız O zaman yaparsın
Tamam sen hazırlanayy hadi inşallah denemelere başlayım şimdiden gül baklavasını çok severim ondan yaparım
Teşekkürler cepten girdiğim için benim için zor olur inss başka zamanTeşekkürler
Bize kolay şerbetli bir tatlı yapar mısınız
Tamam çok teşekkür ederizTeşekkürler cepten girdiğim için benim için zor olur inss başka zaman
Ama ramazan ayı içinde kimse baklava yapmaz
Bazılarımız oruçlu olur..
Bende cepten giriyorum biraz zor olsada heyecanı çok tatlı.tavsiye ederimTeşekkürler cepten girdiğim için benim için zor olur inss başka zaman