- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah Nur'cumMumkun degil nevosum Yemeklerimi hediye paketi kivaminda servis etmezsem icim rahat etmiyor
Sen bizim dediğimiz tarifi yapacaksın zaten
Eşinden 1 ekmek,1 çaybardağı şeker birde 1 bardak su iste getirsin
Sen bana güven harika oluyorHiii , su ve ekmek var zaten Seker de aldik mi tamamdir Tariften eminsin di mi nevos
Sen bizim dediğimiz tarifi yapacaksın zaten
Ekmek arası kesme şeker mi yapacaksınHiii , su ve ekmek var zaten Seker de aldik mi tamamdir Tariften eminsin di mi nevos
Ahaa işte pratik ekmek tatlısı tarifimSen bizim dediğimiz tarifi yapacaksın zaten
Sen bana güven harika oluyor
Sen bana kıyma ama yine de Ben evlenmeden katılmıyorum bu yemek yarışmasına şimdi annem ananem var bana sıra gelmiyor zevklerimiz de başka zaten :)Ben şimdi herkesi örgütleyip el açması baklavayı kategoriye ekliyoruzSen bize baklava yap diye
Baklava yapılacak canım ama hazır yufka ile yapılacak
Canım malzemlerimiz bunlarOnlar kendilerine özgü tariflerini yapsınlarEkmekleri kızartıp yapabilirler,şerbeti kaynatabilirlerBir sürü seçenek sunuyoruz daha ne istiyorlarAhaa işte pratik ekmek tatlısı tarifim
Onu beni 12 için verdiydik ama neyse, Nuryolu ile çekişsin onlar
Hatun varya he desek tabağa kurdele bile takarsin sen
O zaman evlendiğinde haber ver peşine düşeyimTamam canım inşaallah güzel tarifler gelir bizde faydalanırızSen bana kıyma ama yine de Ben evlenmeden katılmıyorum bu yemek yarışmasına şimdi annem ananem var bana sıra gelmiyor zevklerimiz de başka zaten :)
O da olur baklava olsun da
Tüm oyları toplarsın bana güvenUzerine biraz salatalik dograyip fiyonkta taktimmi Miss mis
Bugunde yoksun . Öyle olmaz kurallar neyse uyacan nazikampı pardon takım kuralımız bak nana almaz takıma karışmam sonra ?Katıldım deneme üyesiyim ama dun yazamadım kvde idim.
Ekmek arası kesme şeker mi yapacaksın
Vermez miyim duvarıma yazıcam Gelir bence Kk kadınları pek hamaratlar en sevdiğim bölüm burası zatenO zaman evlendiğinde haber ver peşine düşeyimTamam canım inşaallah güzel tarifler gelir bizde faydalanırız
sabırsızla baklava kategorisini bekliyorumBende baklava açmak istiyorumBaklavalarımızı çarpıştıralım
Nevom yanıt veriyorum; evet kesinlikle olsunO zaman gelin hep beraber karar verelim
Şerbetli tatlılar kategorisine el açması baklavalar dahil olsun mu?
aeben
Brunella
@deynepnaz
@Kakao ve Ben
nuryolu
N Nana
@Dombik
@nameaver
@Memfis
@rofleli_kedi
@Be_Ni_1012
@manolya1458
@yamukprenses
@lamelifAmine
M M e g
@Zelifme
@Elif
@talhayasir
@ehl-i keyf
@pembebogurtlen
@evlaefe
@Feraceli
@RoseAnge
@-VUSLAT-
@Tutkuuuu
@Yagmurun_kizi
@flores
@bebem-1221
@rabia01
@xDerinMavix
@soocute
@pinoli
@choccywhoccydoodah
@tolin
@Tikkabilla
@HanimKelesimiGetir
Vayyy meg sendemi baklava açaçaksın yoksaNevom yanıt veriyorum; evet kesinlikle olsun