- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biğenemedin mi cicim hııhhhhhhhVayyy meg sendemi baklava açaçaksın yoksa
Ah canım illa tek tek açmana gerek yokki , kolay yapılan harika baklavalarda var . Eminim sende yaparsın .Ayy herkeste baklava açabiliyormuş
Hiç denemedim.Ama bu gazla denerim sanırımAh canım illa tek tek açmana gerek yokki , kolay yapılan harika baklavalarda var . Eminim sende yaparsın .
Tabii ki katılacağımYanık baklava nasıl yapılır göstereceğimNevreste sende katilcakmisin bu yarismaya
son yaptin baklavaya benzemesinde nasil yakmisdin hatirladinmi
Eses'cim şu nedenle olsun veya olmasın diyoruzEvet olsun. .
Sonuçta şerbeti dökülüyor. .
Nevoş ne diyo bu rabişNevreste sende katilcakmisin bu yarismaya
son yaptin baklavaya benzemesinde nasil yakmisdin hatirladinmi
Çok güzel baklava yakarım onu söylüyorNevoş ne diyo bu rabiş
İşin aslı o kadar da zor değil, sadece zaman alıcı diğerlerine göre.. Yani pratik değil, yoksaki az malzeme ile yapılır, Açmasında illa yusyuvarlak açamasanda olur, sonuçta fazlası tepsi arasına girer..Hiç denemedim.Ama bu gazla denerim sanırım
Ramazana doğru olsun kurdelacı bası belki bayrama feyz alır evde denerizTamam yahu ,sizi mi kircam
Paklavalari sonra acariz
Allahtan bir mani gelmezse, el açması baklava tariflerine de mutlaka katılacağım
Bensiz olmaz, bende açarım
Bende baklava açmak istiyorumBaklavalarımızı çarpıştıralım
Benim için farketmezEee bu kadar çok istiyorsunuz madem önce baklavacılar yarıssın
No problem.. Banada uyar..Eee bu kadar çok istiyorsunuz madem önce baklavacılar yarıssın
Nisanda pratik tatlılar olsaNo problem.. Banada uyar..
Aslında pratik tatlılar baklava yarışmasının ön hazırlığı anlamında güzel Gaza getirir