Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

birileri yöresel mi dedi, yoksa kulağım yanlış mı çınladı :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
oleeeeyyyy yöresel seçilmiş.. kesin katılmam lazım... yani inşallah :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayy neyle katılsam kiiiiii, etliekmek hortlasın mı nevom ve ausum :KK70:
Gazel'im bu kategoride seni mutlaka görmek istiyorum.:rolleyes:
Çok keyif yaptın :-)Sahalara dönme zamanı geldi :rolleyes:

dönüyorum nevrestem, allahtan bir mani çıkmazsa katılacağım.. aile boyu gripten yatıyoruz ama iyileşir iyileşmez katılacağım inşallah.. :KK53:
Çok geçmiş olsun canım:KK19:Bizimde durum aynı :KK43:
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik:KK51:
Sabırsızlıkla bekliyorum:rolleyes:

Çok geçmiş olsun canım:KK19:Bizimde durum aynı :KK43:
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik:KK51:
Sabırsızlıkla bekliyorum:rolleyes:

sağolasın canım, aynı bizde kaç sefer hastaneye gittik.. dün acilin kapısında kaç saat bekledik.. okadar çok hasta varki sıra beklemekten helak olduk.. büyük bir salgın varmış... geçmiyor iyileşmiyor kör olasıca.. süründürüyor resmen... yarın çocuğu okula göndermeyeceğim, biraz daha dinlensin, ara ara ateşi çıkıyor, eşimde aynı halsiz grip ben de öyle... bi atlatamadık.. allah herkese şifa versin...

sağolasın canım, aynı bizde kaç sefer hastaneye gittik.. dün acilin kapısında kaç saat bekledik.. okadar çok hasta varki sıra beklemekten helak olduk.. büyük bir salgın varmış... geçmiyor iyileşmiyor kör olasıca.. süründürüyor resmen... yarın çocuğu okula göndermeyeceğim, biraz daha dinlensin, ara ara ateşi çıkıyor, eşimde aynı halsiz grip ben de öyle... bi atlatamadık.. allah herkese şifa versin...
Amin canım:KK19:
Oğlumda Çarşamba'dan beri yatıyor.İlk aldığımız ilaçlar etki etmedi.Bugün tekrar birlikte acile gittik:KK43:Dediğin gibi çok kalabalık,herkes hasta...Tüm hastalara acil şifalar diliyorum..

:KK60:
Nevos ya portakal.kabugu receli yapcam da kabuklari kaynatiyorum ama aciligi gitmedi bi turlu , sen daha once yaptin mi o_O Napsam bilemedim
Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldıno_O
Kabukları 2 gün günde 2-3 defa suyunu değiştirerek bekletip sonra kaynatıyoruz..
Öyle yapmadıysan suyunu dök tekrar su koyup kaynat bu işlemi birkaç kez yapmalısın..

Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldıno_O
Kabukları 2 gün günde 2-3 defa suyunu değiştirerek bekletip sonra kaynatıyoruz..
Öyle yapmadıysan suyunu dök tekrar su koyup kaynat bu işlemi birkaç kez yapmalısın..

Bu besinci kaynar suya atisim oldu ama hala acilik var , aciligi gecene kadar mi suyu degistiriliyor yoksa zaten bi tik aci mi oluyor o_O

Bu besinci kaynar suya atisim oldu ama hala acilik var , aciligi gecene kadar mi suyu degistiriliyor yoksa zaten bi tik aci mi oluyor o_O
Acılığı gidene kadar suyu değişiyor.Çok hafif olabilir, o damak tadınıza kalmış..Birkaç defa daha değiştir..

10354891_1541564719489174_6321849478728193159_n (1).jpg
Nevreste Nevreste nuryolu nuryolu sizimi kircam :KK30:
yarisma baslamadan katildim bile ben gibi hamarat olun :KK30::KK70:

X