Yemekteyiz - Show Tv

valla erene güldükleri kadar ilkerle bernanın evinde gülseler evden kovulurlardı, iyi idare etti gene çocuk, ama 1. olması imkansız puanı çok düşük halktan 10 puan alsa bile 1. olamaz

bazi insanlar guzel masa kurabilirler guzel yemek yapabilirler ama asil ve efendi olmak gercekten bir erdemdir bugunku cocugun efendiligine saygisina hayran kaldim bir kuflu manken,bir yumos ve bir unlu sevdasinda kus beyinli kizin gulmesiyle degerini kaybetmedi bir tek o cok konusan kadin olgundu .............basitligin aktigi bir bolumdu yine tekrarliyorum asalet baska sey bence halkin birincisi Eren herseyde sinifta kalsada karakterine sahsima 10 verdim

erenin bölümünü izlerken önce çok üzüldüm.sonra sinirlerim bozuldu.gülmekten öldüm.ama bu kadarda eksik olmazki....katılma o zaman...

Artık fazla takip etmiyorum yarısmayı, dün tesadüfen gördüm bakayım dedim.
Erendi galiba cocugun ismi, tamam belki birseyleri basaramadı, istedigi gibi olmadı, ama hic kimseye düsmez ev sahibinin masasında ev sahibiyle dalga gecip ona gülmek.
Sok oldum resmen, yarısma dısındada böyle yapıyorlar mı acaba cok merak ediyorum.
Sofra edebi diye birsey duymamıslar belliki (özellikle su halk oylamasında birinci olucam diyen gıcık kız) lmaz:

Yazık...

yemekteyiz antalyaya geliyor...sositososito uzun zamandır izlemiyordum ama antalya bölümünü kaçırmayacağım kesinnnnzemuszemus

eren en yüksek oyu aldı halktan 10 puan:hulya:
şok geçirdi anlayamadı ilkin garibimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aa berna mı oldu
işte kadının çenesı her yerde etkısını gosterdı
nur bırıncı olsaydı keske

berna çok kıcık bi hatundu ama allah var becerikliydi çenesi mübarek allah yardım etsin kocassına..

ay bunların hepsi zengin bi içlerinde garibim eren vardı milletin evi maşallah saray gibi,keşke eren alabilseydi ama tek tesellim ilkerin olmaması gıcık olmuştum iyiki o olmadı oooohhhh

geçen haftaki sonuçtan sonra halk oyun a güvenim kalmamıştı; ama bu hafta güven tazeledik. Yarışmanın birincisi olmak Berna'nın hakkıydı. Ancak halk Eren'in efendiliğini göz ardı etmeyerek 10 puanı ona verdi.
ılker ya da Pelin alsaydı çok üzülürdüm doğrusu...

ev sahibinin g-string i görünüyo ya, şakasını yapmıştı ama gerçekten kendini 18 lik sanıyor sanırım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…