Yemekteyiz - Show Tv

ben nur'u yemek yaparken çok eğlenceli buldumm daha gıcık bi tip düşünmüştüm ama bana sempatik geldi zemuszemus bi de farkettiniz mi misafirler gelmeye başlayınca ev sahibesi sonradan kapı çalınca hep özür diliyor bana o çok yapmacık geliyor kalk kapıyı aç gel niye muhabbeti uzatıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3

pelin diyo ki yemek yaparken, ilkeri sevmiyorum ama nedense onunla atışamak hoşuma gidiyo

en büyük aşklar neftetten doğar
kaydirigubbakcemile3

pelin diyo ki yemek yaparken, ilkeri sevmiyorum ama nedense onunla atışamak hoşuma gidiyo

en büyük aşklar neftetten doğar
kaydirigubbakcemile3

alsın ilkeri işte tam birbirlerine layıklar biri koca g...lü öteki buruşuk suratlı tam uygunlar yani birinin yüzünü ötekine eklesek bi bayan çıkar kaydirigubbakcemile3

ben nur'u yemek yaparken çok eğlenceli buldumm daha gıcık bi tip düşünmüştüm ama bana sempatik geldi zemuszemus bi de farkettiniz mi misafirler gelmeye başlayınca ev sahibesi sonradan kapı çalınca hep özür diliyor bana o çok yapmacık geliyor kalk kapıyı aç gel niye muhabbeti uzatıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3

bugün pelin onu hiç yapmadı bence yinede en azından pardon denmeli nezaket icamı ama pelin kim nezaket kim:roflol:

ayy bence hoşlanmadı gıcık oldu hem kim ilkerde hoslanırki topoş bence o hareketlerinden belli oluyokaydirigubbakcemile3

Ya bu ilker ne kadar kasıntı senin daha yaşın ne başın ne 40 yaşındaymış gibi konuşmaya, hareket etmeye ne gerek var arkadan görsem kadın zannederim

zamane genç erkekler türk sanat musikisiyle uğraşmasın bence yan etkileri ağır olabiliyokaydirigubbakcemile3

erenin yaptığı yengeç ve ahtapotu görünce bana birşeyler oluyor yengecin bacaklarını nasıl kırıyor yaa zaten ahtapotun üzerindeki o noktaları görünce beni kaşıntı tutuyor bugün seyredemeyeceğim herhlde

bende de cipura var tarif alirim dedim yok ya maffetti baliklari hic begenmedim bekar evinde yaptigi yemekler gibii..ne o oyle tarhana yaninda balik.evde kendine yapta davet yemeginde ne alaka ikisi..iyyk

Ayyy ben acıdım çocuğa günah ya umarım kazanır.

Halk oyu şu ilkeri veya güllü kadını kazandırmasın da laelaelaelaelae

eren çok rezil ya, o kadar basit menüyü bile yetiştiremedi, ama iyi bi insan bence ilker, berna gibi içten pazarlıklı değil, bence ödülü pembe kafa alsın

Ya bu ilker ne kadar kasıntı senin daha yaşın ne başın ne 40 yaşındaymış gibi konuşmaya, hareket etmeye ne gerek var arkadan görsem kadın zannederim

zamane genç erkekler türk sanat musikisiyle uğraşmasın bence yan etkileri ağır olabiliyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

güzel espirik

şimdilik ilker birinci ama bence halk oyundada o kazanıcak pelin hanımda diyoki halk oyunda nasıl olsa ben kazanıcam diyo :roflol: milleti bi evinden kovmadığı kaldı bernayı eleştiriye açık değil diye eleştirdi asıl kendi ilk kelimede pes etti o zaman ne diye oraya başvurdun bilmiyonmu? oraya katılanların sinirlerini aldırması gerek olduğunukaydirigubbakcemile3 tek istediği pelinin meşhur olmak ...erenin masasındada o kadar gülmesine bi anlam veremedim çok ayıp eksikleri olsa bile yaptığı çok ayıptı berna ilkkez bu akşam hanım hanım saçlarını çok beğendim çok hoş olmuştu ilkerde çok şıktı okka burunlumkaydirigubbakcemile3

pelin bu akşam bana aşkı memnunun bihterini hatırlattı, biraz ona mı benzemiş ne tarzı falan

halk oylamasında hep en gıcıklar kazanıyor...geçen haftaki bölümdede öyle olmustu :eek:klava:

erene okadar dalga geçerek gülmeleri bizide gıcık etti eren kazansın

X