Yemekteyiz - Show Tv

ilker ve pelin birbirlerine kur yapıyor gibi geldi bana tartışır gibi yapıpkaydirigubbakcemile3

ilker ve pelin birbirlerine kur yapıyor gibi geldi bana tartışır gibi yapıpkaydirigubbakcemile3

evet banada öyle geldi ilker kız olucakmış gerçi yanlışmı olmuş ne :roflol: tövbe tövbe kız gibi kaşı gözü ama o kaşı havada dik duruşu beni bu gün çok etkiledi aman yanlış anlaşılması benim ablam o ayyy pardon abim abim....:roflol: okanın dediği doğru bu yemekteyizdeki erkeklerden birini bu hakkak biraz tuhaf seçiyolar çözemedim delikafadulden bence berna kesin kazanır ama onuda açıkcası hiç sevmedim hem paraya hiç ihtiyacı yok hemde bana biraz çok bilmiş geldi içlerinde yine en ağır sessiz eren borcuda varmış umarım güzel menü çıkarır umudum yok ama ilker birinci gidiyor şuan halk oylamasıda önemli ama kırmızı kadın nur tam bir dehşet
ayyy kızlar şu pelin benle yaşıtta kızın suratı bize ailecek bi tuhaf geldi sanki estetik yaptırmışta çökmüş gibi ajda pekkan bile daha güzel ondan o yaşta bi tuhaflık var ama anlayamadım ayrıca ilkere sinir olduğunu söylüyor yarın görürsünüz ama bence ilker bi ışık yaksa atlayacak gibi :jeyyar: kız kılıklı ilkere çok tatlı çocuk ama kaşlarınıda güzel aldırmış kuaförü kim acaba?:roflol: burnu çok hoş maşallah delikafadulden

vallla bugünkü kadın yaptı şimdi
yukarda Allah var birsürü yemeği 2 saatte yetiştirdi
hemde güzel yaptı izlerken karnım acıktı resmen ya
ilker çok gıcık bi tip
kafasını saklasa biyere aynı bi bayan tipi var poposu falan
evet kızlar panada pelinle ikisi kur yapıyo gibi geldi

haklısın canım yemekleri güzeldi bencede
ama ben böyle baş öğretmen tarzı insanlara hep sinir olurum, bu grupta bi favorim yok, al birini vur ötekine yani
ilker çok kurnaz menüyü beyendiği halde 2 verdi
ilker: 15
berna: 14

Berna'ya kil oldum o nasil bilmislik, ne cok konusuyo aman Allah'im
dinlerken ben bile yoruldum tahammul edemedim Allah kocasina yakin cevresine sabir versinakannehir

Ilker'den hakettigi puani aldi:lepi:

berna ne kadar geveze bi kadın ya insan bi dak. susmazmı? kocası nasıl dayanıyor bu kadına akannehir ilker bugün lafı güzel koydu bernaya yağ gibi üste çıkmakta üstünüze yok dedi ayy bide kadın resmen cıvık cvık yağı seviyormuş yemeklerde barbunyanın görüntüsü gayet güzeldi sadece iyi pişmemişti neymiş niye içinde yağı azmış kadın her yemekte cıvık cıvık yağ arıyor acılı desen o biçim aşırııı derece seviyor her şeyi ilkereorda banada evde fenalık geldi valla izlerken kaydirigubbakcemile3 pelin desen yarın tam bir rezalet surat bi karış bernaya eleştiriye açık değilsin dedi kendi hepten b..k edicek yarını ..uyuz bişey zaten bu pelin erenle sürekli dalga geçiyor erende zavallım sesi soluğu çıkmıyor yorumlardada çok aciz bu bölümde sadece yemekten anlayan ciddi anlamda ne kadarda kimse olmasada bernanın menüsü zorda olsa bence ilkerdi çünkü yemeklerin içindekine kadar anlıyor karı kılıklım benim okka burunlum :roflol: gerçi oy için çabaları ama bakalım kim kazanacak bu yarışmaya zaten katılmak için çok aşırı sabır olması lazım insanda eleştiriler çok kötü uyuz nur iyi dayandı bugün iyi sabır varmış bernanın çenesine aldırış etmedi helal olsun nura ben olsam kesin çok bozardım valla iyi sabır varmış nur da:mymeka: bakalım ne olacak finalede bakacağım ..​

ilkerin poposunada mı? dikkat ettiniz kızalr valla ne derim doğru kalçalı yemekte salça kadında :roflol::roflol:

kızlar nurun yemekler nasıldı,kaç puan aldı

şu bernaya bende kıl oldum..ne uyuz öyle ben bilirim havalarında
çen çen kafa ütülüoo nefret ederim o tiplerdennn...
en hoş kırmızı kafa bide diğer sessiz çocuk

gerçekte de berna çok konuşuyor..aslında aslında konuşma tarzı güzel ama az konuşsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…