Yemekteyiz - Show Tv

26 Nisan 2008
20.976
7.558
39
bilmem sevgili mod arkadaşlar uygun görürlerimi a.s.yemekteyiz yarışamsını buraya açmamı ama bi dizi gbi hergün yayınlanıyoor cokacimcoook
ve izleyen arkadaşlar olduğuna da eminim burda yorum yapalım istediim

bnce değişk ve ilginç bi yarışma ama sevmediğim yerler çook yüzlerine ii olmuş diyip de arkadan aşıraya kaçacak şekilde eleştriler yapılmasıı,

yada o kadar yiyeceği bulamayn insanlar da var,
yemeklerin herbirine mırın krın etmelerii
beğeniip hapur hupur tabağı götürüp sonradan hiiç güzel olmamış demelerii
çok acayiip kaçıyoor ama sonuçta yarışma işte ,

varmı başka izleyenler merak ediyoruumnCADIARZU

temizlik dediğin nedir ki,gereklimidir?
hayır.
bilgilerinize arz ediyorum.
doğrumudur?
doğrudur?
en iyi su terkos suyudur.
doğrumudur?
doğrudur.

seni unutmayacağım hasan amca,unutamayacağım.

Son düzenleme:
ya ben de izleyemedim dün gece en son siyaset meydanı vardı. Sabah erken kalkacağım için yatmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
sahra cilt uzmanıya kendinin reklamını yapmak için çıkmış tv ye idda görememdim ben sürekli doğal jölesinin reklamını yaptı berrak çok istiyo kazanmıyı ama selen birinci olur çok puan aldı

:1shok: yazık acıdım yaperişan dı adam

bu akşam hasan amca sahra hanımdan terkos suyu isticek içmek için:roflol:
alem adam yaaa..

hasan bey sahra hanımın yemeklerinden yememiş,suyunuda içmemiş.
musluk suyu istiyordu fragmanda.az değil..............

Kızlar bu yarışmanın bölümlerini netten izleme şansımız var mı ki bilen var mı?

Aslında bizim burdaki Online Dizilere Yemekteyiz'i de katsalar ya nasıl süper olur.
Sayın Moderatörlerim duyun sesimi yav ben de izlemek istiyorum ya ben de Anadolu çocuğuyummm...

serdar dün akşam gaf,üstüne gaf yaptı.
sahra hanım nasıl bozuldu..........

ben alışveriş kısmını kaçırdım pilav yaparkende izlemeyi bıraktım içim almadı yorumları okuyunca acıdım adama, bu adamın yaptığı medeni cesaret değil zavallılık.

hasan bey alışveriş yaparken belliydi zaten birşey bilmediği..doldurduda doldurdu..akşam ordakiler yemek yerken benim midem kalktı ne pis bir evdi o öle :1shok:

benimde favorim selendi.hanım hanımcık ki şu anda da önde.bu akşamda reklamlardan görüldüğü kadarıyla yemekler beğenilmeyecekmiş...

hasan abey dün kayışı kopardı.
hijyen denen sey sıfır ve cok yalan konusuyo yalan soylıyecegıne dogal olsa belkı okadar tepkı almazdı ve alısverıste hele cok abarttı 3 araba ne bulduysa aldı ama masada param yoktu su almaya dedı cok yalancı ızlerken halıne acıdım maddıyat olarak degıl yanlıs anlasılmasın dustugu .
kendını dusurdugu duruma acıdım

iyi olduu hiç üzülmeidm hasoyaa eleştirdi eleştirdi rezil oldu
alışverişide görgüsüzlüüğünden yaptı yazıkk düşünmeden konusmanın cezasını cekti

bende sürekli izliyorum ama para ugruna çok acımasızca eleştiriler yapılıyo bide ev sahipligi çok kötüydü diye yorum yapıyolar ama eve gelen hiç bir misafir onlar gibi davranmaz biraz daha insaflı olmalılar bence

ben genel olarak o yarışmadakileri ikiyüzlü buluyorum!kaydirigubbakcemile3
yahuuu,bi susun be,bi susun..
adabın,edebin,kültürün ilk göstergesi diline sahip olmaktır.yarabbim nsan kanlı bıçaklı olsa demez öyle lafları..
servis eden gerçekten sabırlı davranıyor..
hele ki ömercan, aytuğ, selimhan, figen, tavuz kuşu hasan...
yumurtaya can veren rabbim sanki özenmişte yaratmış bunları..
farkındaysanız en çok atanlar zaten, en pis en lezzetsiz yemekleri yapanlar oluyor..
seviyorum izliyorum da ama 10 bin lira çin bu kadarda rezillik yapılmasına karşıyım..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…