Yemekteyiz - Show Tv

allahım bu at suratlı kız kim ya,yemek yiyişe bak odun.
nasıl bi miğde var bunlarda yaa doymadık doymadık zıkkım ye derdim ben olsam kadın gayet kibar davrandı.

bu aralar çin baskın filmlerde çok gösteriliyo zaten kanallarda tam bu dönemde yayın kanalları kimlere hizmet ediyo amaç ne klava:

ilaydahey sizdemi farkina vardiniz ..evet gercektende nedense cin filmlerini cok yayinliyorlar..alman kanallarindada öyle...bende noluyor bunlara diyorum....

neyse asli hanimin yemekleri basit olabilir ama cok hanimefendi nazik ve cok sabirliydi...ama cin meselesi bozdu isi...bende sinir oldum....keskem yapmasaydi böyle...
ama isik ve nuran cok giciklar....
isik hanimda sanki zorlan birseyler bulmaya calisiyo...benimde bildigim kadariyla pilav gider baligin yanina...kendisi bile düsündü bulamadi ne yakisacagini .

Son düzenleme:
adil mavişin bende bi kitabı vardı, almasamıydım ne, boşuna para vermiş gibi hissettim kendimi, bu programda adamı gördükten sonrakaydirigubbakcemile3

bence bugunku kadının kitabın yazarını tanımıyorum demesi büyük gaftı, yani tanımıyor olabilir ama ne azından misafirlerinin adını öğren, yani demekki adamın adını unutmuş

etimek tatlısı ne zamandan beri beo tatlısı oldu ya, bi de görsün öğrensinler falan deyip duruyo sanki ilk defa görüyoz bu tatlıyıkaydirigubbakcemile3

mekadonya bölümündede kimse evlerine ayakkabıyla girmemişti hatta terlik bile kullanmıyolardı, bu abide yanında hep yedek ayakkabı götürdü

ay bu havuç salatasımıdır nedir, hiç güzel bişey değil inatlada yapıyolar, havuçlarıda yaktı üstelik, iğrenç olmuştur bence o

ay hala beo aslının tatlısını konuşuyo ya, herkes ağır ağdalı tatlı yapmak zorunda mı tatlı kavgasında aslı haklı bence

şu solaklık konusuna değinmek istiyorum. ben solağım. ve kadın doğru söylüyor. biz solaklar ,sol elle çatal ve sağ elle bıçak kullanırız. sağ elini kullananlar ,bu şekilde kullanırken, zorlanırlar onlara ters gelir ama bizim için kolaydır. biz çünkü hep böyle yeriz. solak olduğumuz için, sol elde çatalımız olur. vede bu görgü kuralında zorlanmayız.
ama bunlar hala kadına ters yere çatal koyuyorlar. ben sağda çatal kullanamam ki. solağım çünkü. sağ elimde çatalla yemeği ağzıma bile götüremem.

adil maviş garip bi insan ya, değişik geldi bana, gene şalgam suyu isterim, yok sıkma portakal isterim demedi allahtan

eveeet bende kadına iyilik yaramıyo diyorum bu açıdan düşünmedim bende sinir olurum zorlanırım ne alakayda sol elle çatal kaydirigubbakcemile3 kadında maşallah çenesi yerinde ama bi türlü anlatamıyo dese ya böyle böyle diye

Benim anlamadığım şey şu arkadaşlar:
Bunlar sonradan kendilerini izlediklerinde ne kadar gıcık olduklarını farketmiyorlar mı acaba?
Gerçekten bu kadar huysuz, mızmız, memnuniyetsiz, kaba insanlar var mı ki yeryüzünde?
Örneğin Nuran bence ev sahibi olarak gayet başarılıydı; ama gıcık davranışları yüzünden oy kaybetti. Acaba reyting uğruna mahsus mu yapıyorlar? Aslı'ya yaptıkları çok ayıptı.
Bugünkünü kaçırmayın; çünkü Işık'a daha büyük kabalıklar yapacaklar. Masasına pis diyecekler, yumurta kırmasını isteyecekler. Çok sinirler ya...

valla canım dikkat ediyorumda bu yarışmada halk, en gıcık kimse ona oy veriyo, geçen hafta hariç tabii
yani bu yüzden gıcıklık yarışına girmiş olabilirler

bu hafta dün yarışan adam kazansa içlerinde en iyi o gibi gerçi fazla da izlemiyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…