eveeet bu grupta tam bi fiyasko
böyle diyo ya yemekteyiz yarışmacıları bu gecede tam bi fiyaskoydu , aç kaldım, bi gurmeliğim gittikaydirigubbakcemile3
dünküne azcık baktım yemekleri sağlamdı bugüne göre bence ama konukağırlamasını göremedim bu gece yarışanı izledim yayık ayranı gibi ne biçim konuşma tarzı o öyle işiyle alakası yok ne giyinişiniz ne yüzünün hiç sevmedim böyle kendini çok beğenenler rezil oluyo nedense bu kadar saçma bi menu çıkaran sayılıdır buda onlardan biri
sebzeyle yapılan herşeye çin deniyomuş bak bak :mymeka:
şimdi bişey diycem neyse
sanki bizim memleketimizde hiç sebze yetişmiyodu hepsi çinden geliyodu bi o kaldıydı gelmeyen zaten bukadar saf bi cvp olur zaten çin pisliklerine karşı nefretim var zaten yapmayın kardeşim çinle ilgili şeyler
bu aralar çin baskın filmlerde çok gösteriliyo zaten kanallarda tam bu dönemde yayın kanalları kimlere hizmet ediyo amaç ne
klava:
neyse konu dışına çıkmayım gelelim yemekteyize tamam kadın yapamadı o sarı kadınla uzun saçlı adamın yaptığı tam bi terbiyesizlikti insan orda o balıkla ekmeyi yada salatayı yese doyar öküz midesimi var insansın sonuçta ne aç insanlar var çok ayıp ama güzel laf söyledi ev sahibi tabi anladılarmı pek sanmıyorum ama
diğer kızda çok suratsız itici sevmedim hiç bi tebessüm et genç kızsın sonuçta hayattan bezmiş gibi onuda sevmedim bu bölümdeki izlenimlerim bunlar gelecek bölümler ne gösterir bilinmez