Yemekteyiz - Show Tv

burdaki yarışmacıların gözü dönmüş para uğruna yani açık yakalasınlarda nasıl olursa olsun mantığı eve gelen misafir dahi bu gibi hareketler segileyemez hepsi ahlaken kötü bence:eek:klava:

kızlar bu yarışmacı adam hiçte yabancı değil ohaoldumsmile galiba benim kocam bir melek yarışmasınada katılmıştı guclubacismile

Serdar'ı beğendim ben. Gönül'e sinir oldum. Hem her şeyi hazır kullandı hem de Serdar'ın yemeklerini emeksiz buldu.
Tartıştıkları konular da çok saçma. Mutfak mahrem midir değil midir?
Bırak ya, ev sahibi istemiyorsa girme. Neden diye sorma hakkın var mı? Konuşamayacak kadar boş oldukları için böyle saçmalıyorlar sanırım. Şu yarışmaya hiç aklı başında insanlar katılmayacak mı acaba? Yoksa öyle olanlar ön elemeleri geçemiyor mu?

Şu yarışmaya hiç aklı başında insanlar katılmayacak mı acaba? Yoksa öyle olanlar ön elemeleri geçemiyor mu?

valla ben bazen bunların kasttan olduklarını düşünüyorum, ya şarkıcılar, ya tasarımcılar, ya modayla alakalı bi iş yaparlar, ya organizasyon işindeler, antin kuntin işler hep
kaydirigubbakcemile3
yani, hiç ben SSK da memurum diyen bi yarışmacı çıkmadı mesela:roflol::roflol:

8
hepsi 2 puan verdi

çok şaşırtıcı demek hepsi 2 verdikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kıskanclar bunlar hepsiiohaoldumsmile
ya ne kadar ayıp dolapın içine baktılar ya çok kötüüü bi şeyyy
bide emeğe saygı iki puan ne kadar sacmaaa
nedicede birisi alaçkda o parayaaa biraz yüksek verinnn bariiii puannnnbilmiyorumkismile

ayyyy kızlar ınanmıyorum gecen haftalarda yarışan kırık hıperaktıf ve bırıncı olan hakan vardı ya sımdı fox tv yı ızlıyordum onu gördum ahmet çakarla şansa bak yarışmasına katılmış öncelerde 20 ytl kazanmış ayrıca öyle hıperaktıfte degıl suskun bıde sarkı söyledı .ok guldum

ayyyy kızlar ınanmıyorum gecen haftalarda yarışan kırık hıperaktıf ve bırıncı olan hakan vardı ya sımdı fox tv yı ızlıyordum onu gördum ahmet çakarla şansa bak yarışmasına katılmış öncelerde 20 ytl kazanmış ayrıca öyle hıperaktıfte degıl suskun bıde sarkı söyledı .ok guldum

bnde izledim
birde efendi duruşu var kiii
kendinide acındırdıkça acındırdı

sanırım habertürk teydi bir yemek programıydı ama bir restoranın mutfagındaydı aşçı tıpkı hakan a benziyordu

X