Yemekteyiz - Show Tv

ne kadar dıkkatlısın kız ,akannehir

habire sırtından tişörtünü aşağı çekiştiriyo şekerim, onu yapana kadar ya yüksek belli pantolon giy yada daha uzun bi tişört
kaydirigubbakcemile3
bu arada ilk defada böyle domates çorbası gördümakannehir
kadının garip çıkışları var yanlız:hulya:

bugünkü nuranı fizik olarak çok beğendim gerçekten çok yaşını belli etmeyen bir bayan çok sessiz sabırlı gibi durdu ama asıl kıyamet yarın ondan kopacak sanırım evet grup çok soğuk özellikle adil bey şu saçı uzun olan yani çok değişik bir karakter düşünceleri falan yanındaki siyahlıyada sizden etkilendim dedi bi ara yemek için mi söyledi yoksa sapıkmıdır nedir anlayamadım adı aklımda kalmadı ama siyahlı giyinen kız çok yapmacık ve çok içten pazarlıklı geldi bana biri bişey desede bende laf atsam ayağında :umursamaz: hiç hoşlanmadım aslıya gelince yemekten hiç anlamadı kesin kel adamda belki iyi iş çıkarabilir uzun saçlıyla beraber bu seferde erkek kazanacak sanırım

Adil Mavişe çok şaşırdım böyle bi yarışmaya katılmasınaa ama ben sadece kitaplarını biliyorum bakalım kişiliği nasıll merakla izliyorumm okuldan çıkınca ilk iş yemekteyizz kaydirigubbakcemile3

ay bu kadın içimi baydı ya, ne kadar çok ağzını yaya yaya uzata uzata konuşuyo:umursamaz:

Adil Mavişe çok şaşırdım böyle bi yarışmaya katılmasınaa ama ben sadece kitaplarını biliyorum bakalım kişiliği nasıll merakla izliyorumm okuldan çıkınca ilk iş yemekteyizz kaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıyorum ya, bende bu adamı nerden tanıyorum diyorumakannehirakannehirakannehir
bakalım kişisel gelişim taktikleri yarışmayı kazanmasına yetcek mikaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıyorum ya, bende bu adamı nerden tanıyorum diyorumakannehirakannehirakannehir
bakalım kişisel gelişim taktikleri yarışmayı kazanmasına yetcek mikaydirigubbakcemile3

bu kadın çatlak mı ne sadece dolaşıyo menüsünün yapımı 1 saat bile sürmezz.

bu sarışın kadın ne huysuz ya :umursamaz: o kadar yemeğin içinde birimi güzel olmaz yahu :eek:lmaz: herşeye bişi buldu ayh sinir oldum lülülülülülü
bide şu prova mankeni olan kızın manken oldugunu yazınca şok oldum kafamçokkarıştı kambur duruyo yahu bide çok suratsız geldi :dilcikar: aman sıkıcı tipler bunların hepsi :dilcikar: ama yemek yapan kadını bi konuda takdir ettim çok tutumlu ve hassas bu konuda beyendim :hooray:

şu sarışın mavili vatandaş laf koyma adına rezil ediyor kendisini. yaptığı şeye görgüsüzlük denir. insan ekmekle doyurur kendini. ayıp valla o kadar insanın önünde ayıp. sinir oldum yahu :eek:lmaz:

bu hafta yine bakiyorum dayanamadim...ama o sarisin mavis deyil kizlar lens takmis...ama gicik birine benziyor...türkiyede erken yayinliyorlar almanyada aksam 21.30 baslayacak..yazdiklariniza göre tahminim dogru galiba

ay ben demin sölediğimi geri aldım bu yaptıkları bunlara çok bile zıkkım yesinler.bence çok hanım ve zeki bir kadınmış.ya bu yemekteyize katılanlara sinir oluyorum şöle yapsanız böle yapsanı zdiyip duruyolar yahu insanlar kendi bildiklerini ve kendi zevklerini sunuyolar beğendim beğenmedim de bırak işte bi sürü laf sayıyolar ya salak bunlar.ay şu ışık ne kadar ezik salak bi insan mavilide öle uyuz huysuz şey sırf eleştiri olsun diye konuşuyolar valla kadın gayet sabırlı ve güleryüzlü tebrik ediyorum.

ayyy ben abartmıyorum ne kadar nazik olabilirdim bilmiyorum yaaa..
cidden şu yapılan bana yapılsa gülmeyi bırak evden bile kovabilirdim...
ama cidden çok zeki bir bayanmış gayet nazikce tavrını belli etti..
hmm menü basitmiş,güzel değilmiş vs vs orası ayrı ama yapılan çok saygısızca idi...

eveeet bu grupta tam bi fiyasko
böyle diyo ya yemekteyiz yarışmacıları bu gecede tam bi fiyaskoydu , aç kaldım, bi gurmeliğim gittikaydirigubbakcemile3
dünküne azcık baktım yemekleri sağlamdı bugüne göre bence ama konukağırlamasını göremedim bu gece yarışanı izledim yayık ayranı gibi ne biçim konuşma tarzı o öyle işiyle alakası yok ne giyinişiniz ne yüzünün hiç sevmedim böyle kendini çok beğenenler rezil oluyo nedense bu kadar saçma bi menu çıkaran sayılıdır buda onlardan biri
sebzeyle yapılan herşeye çin deniyomuş bak bak :mymeka:
şimdi bişey diycem neyse
sanki bizim memleketimizde hiç sebze yetişmiyodu hepsi çinden geliyodu bi o kaldıydı gelmeyen zaten bukadar saf bi cvp olur zaten çin pisliklerine karşı nefretim var zaten yapmayın kardeşim çinle ilgili şeyler
bu aralar çin baskın filmlerde çok gösteriliyo zaten kanallarda tam bu dönemde yayın kanalları kimlere hizmet ediyo amaç ne :eek:klava:
neyse konu dışına çıkmayım gelelim yemekteyize tamam kadın yapamadı o sarı kadınla uzun saçlı adamın yaptığı tam bi terbiyesizlikti insan orda o balıkla ekmeyi yada salatayı yese doyar öküz midesimi var insansın sonuçta ne aç insanlar var çok ayıp ama güzel laf söyledi ev sahibi tabi anladılarmı pek sanmıyorum ama
diğer kızda çok suratsız itici sevmedim hiç bi tebessüm et genç kızsın sonuçta hayattan bezmiş gibi onuda sevmedim bu bölümdeki izlenimlerim bunlar gelecek bölümler ne gösterir bilinmez

X