Yemekteyiz - Show Tv

ya bu yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan gibi oldu..:))

facebook,ta yarışmayı nuray hanımın kazandığı yazıyor.
yazan kişi murat beyin arkadaşından öğrenmiş.........

facebook,ta yarışmayı nuray hanımın kazandığı yazıyor.
yazan kişi murat beyin arkadaşından öğrenmiş.........

olabilir o nuray leyla sayesinde dikkat çekmedi alttan alttan işi götürdü zaten kendini de çok övüyordu
her konu hakkında bir bilgisi var gibi atlayıp duruyordu

çakma meksika mutfağından uydurduğu julyen dilimli biberli et kavurmasını kakalayamayan leyla nın son çırpınışları oldu sofradaki kıl ve limon muhabbeti..
görgüsüz
misafirlikte bunun söylenmemesi gerektiğini ve bunun bir edep olduğunu yumurtaya can veren rabbime şükür ki birgül hanım söyledi..
murat bey çok gariban işçi bir adama benziyordu,hem iki çocuğu vardı,keşke o alsaydı
o iniltere diye çırpınan kadının da almasını istemezdim ..
umarım öylesine bir dedikodudur.

hanımlar müthişsiniz. Bu başlığı şimdi farkettim ve son 3-4 sayfayı okudum. Gerçi ben de seyretmeye bayramdaki grupla başlamıştım. Daha öncesini bilmiyordum.. tesadüfen programı gördüm ve bayramda saat 8'de tv benim diye kayınvalidemlerin evinde terör estirdim :)) sonuçta eşim, kayınbiraderim de seyreder oldular..Yorumlarınız harika doğrusu. Benki yemek yapmayı bilmeyen ve sevmeyen biriyim bu kadar da mutfak cahili değilim ya. Ayrıca temel şeyleri yemeyen insanların (süt, et gibi Türk mutfağının değişmezlerini) yemek yarışmasında yarışıp da yemedikleri yemeklere nasıl oy verebildiklerini anlamış değilim. Diğer şeyleri geçtim sırf bu yüzden her akşam kafayı çiziyorum resmen.

valla bende pek bişi anlamadım ama sanırım kazanayım diye bilerek düşük veriyorlar...kıldan tüyden şeyler uyduruyorlar

Liyla :mymeka:
Tam sopalıksın Liyla
Ağzında gümüş kaşıkla doğdun sen herhalkaydirigubbakcemile3
O ne cins,uyuz hareketler, bir bardak suyu 40 saate içmeler,apır sapır konuşmalar.:tomato:
Ah ah sen benim elime düşücen varya, o suyu bardağıyla ağzına tıkar içiririm sana Liyla...
:jeyyar::mymeka:

birgül hanım birinci olucak ınsallah kızlar kaydirigubbakcemile5
nuray olmasın ya oda az gıcık degil yani kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar Murat kazansın durumu iyi değil diyorsunuz ama ev adamın kendi evi ya.Bu devirde kendi evi olana durumu iyi diye bakıyorum ben gamyoncuiremsu

Sanirim Birgul hanim birinci olmustur ve Nuray da diger 3'u gibi 20 puanda almistir, cok ilginc bir durum dediginde ozetde ilk aklima o geldi benim.

Umarim Birgul hanim kazanmistir. kaydirigubbakcemile2

Aynen bende sizler gibi Leyla hanim'a sinir oluyorum kendisi bile ne dediginin farkinda degil. Bi diyor ki et pismemis sonra Murat beyde diyor ki pismis bu bak sevmiyorum diyebilirsin ama pismemis deme oda diyor ki yok pismemis ben bu sekil sevmiyorum damak tadima uymuyor anlayisi kit bu kadinin kit. Ve hala koftenin kiyma olmadigini iddia ediyor ya en cokta ona guluyor ben, herseye bi bahane herseye bi kulp takiyor, ilk gun de nasil hanim hanimcik takiliyordu. :mymeka:

başlasada izlesek artık heyecanlanmaya başladımm..
leylanın yine mendeburlugu üstünde olacaktır kesinn..
hala mantıyı bıçakla kesip yediğine inanamıyorumm:mymeka:

bacım şuna hanım demee hanımlıkla yakından uzaktan alakası yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…