kızlar program tam saat kaçta başlıyo.ben genelde başladıktan sonra yakalıyorum da.
bugün büyük gün bakalım ne olacak.
leyla gıcığı da fenalık getirdi iyice.arkadaşın dediği gibi kötemi kıymadan olur yoksa kıyma mı köfteden.hafta bitti hala onun açıklamasını yapıyo bayan gıcık.ayyy onu izlerken afakanlar basıyo.:bbo:
facebook,ta yarışmayı nuray hanımın kazandığı yazıyor.
yazan kişi murat beyin arkadaşından öğrenmiş.........
hanımlar müthişsiniz. Bu başlığı şimdi farkettim ve son 3-4 sayfayı okudum. Gerçi ben de seyretmeye bayramdaki grupla başlamıştım. Daha öncesini bilmiyordum.. tesadüfen programı gördüm ve bayramda saat 8'de tv benim diye kayınvalidemlerin evinde terör estirdim :)) sonuçta eşim, kayınbiraderim de seyreder oldular..Yorumlarınız harika doğrusu. Benki yemek yapmayı bilmeyen ve sevmeyen biriyim bu kadar da mutfak cahili değilim ya. Ayrıca temel şeyleri yemeyen insanların (süt, et gibi Türk mutfağının değişmezlerini) yemek yarışmasında yarışıp da yemedikleri yemeklere nasıl oy verebildiklerini anlamış değilim. Diğer şeyleri geçtim sırf bu yüzden her akşam kafayı çiziyorum resmen.
Nuray kazandıysa çok üzülürüm çok , oda çok iyi niyetli davranmadı yarışmada bence
ben yine birgülün 1. olduğunu iddia ediyorum..
Arkadaşlar Murat kazansın durumu iyi değil diyorsunuz ama ev adamın kendi evi ya.Bu devirde kendi evi olana durumu iyi diye bakıyorum ben gamyoncuiremsu[/QU evet murat kazansa iyi olurdu ama muratın kazanma şansı kalamdı şekerim leyla garip ve murat 3 üde 20 puan dalar...
Sanirim Birgul hanim birinci olmustur ve Nuray da diger 3'u gibi 20 puanda almistir, cok ilginc bir durum dediginde ozetde ilk aklima o geldi benim.
Umarim Birgul hanim kazanmistir. kaydirigubbakcemile2
Aynen bende sizler gibi Leyla hanim'a sinir oluyorum kendisi bile ne dediginin farkinda degil. Bi diyor ki et pismemis sonra Murat beyde diyor ki pismis bu bak sevmiyorum diyebilirsin ama pismemis deme oda diyor ki yok pismemis ben bu sekil sevmiyorum damak tadima uymuyor anlayisi kit bu kadinin kit. Ve hala koftenin kiyma olmadigini iddia ediyor ya en cokta ona guluyor ben, herseye bi bahane herseye bi kulp takiyor, ilk gun de nasil hanim hanimcik takiliyordu. :mymeka: