Yemekteyiz - Show Tv

Hayır ,öyle demedi...

Siz yanlış anlamışsınız..başıma örtüyü çok çirkin bir şekilde taktılar ,hep kafamdan düşüyordu dedi..Başörtüsünü küçümseyeci ya da göğe çıkartıcı bir yorumla söylemedi...gamyoncuiremsu

leyla yı izleyen tanıdıkları,ailesi ne diyor çok merak ediyorum, tanıyanı kk da varsa bizi aydınlatsın lütfen

Üstelik o başörtüsü bildiğimiz baş örtüsü değil ,mutfakta yemek yaparken saç kılı vs dökülmesin diye takıldı...:1closedeyes:

bide limonu elimde sıkamam diyoyaa paşa kızı sankii..
yok eli yapış yapış olurmuşta yok bu şekilde hiç hoş değilmiştee..

acaba Layla yı tanıyan var mıdır aramızda gerçekten çok mera k ettim?? onunla sohbet etmek isterdim:jeyyar:

bide limonu elimde sıkamam diyoyaa paşa kızı sankii..
yok eli yapış yapış olurmuşta yok bu şekilde hiç hoş değilmiştee..

Evet doğru düşünüyor..Dışarda bir lokantada gibi limonu elde sıkılacak şekilde değilde daha önceden sıkıp bir limon şişesini koyup öyle getirilse daha uygun olurdu ama adam o telaş ve sıkışıklıkta yetişemedi herşeye..Zaten bu şekilde limonu koymam biraz kaba oldu ama napalım zaman yok dedi..
Her doğru her zaman söylenmemeli...Leyla ağzına geleni söyledi durdu...Boğaz 9 boğumdur...Her içimizden geçeni söylememiz dürüstlük değil cahillik ve patavatsızlık olarak değerlendirilir...

çok haklısınız , cahiller olduk olmadık konuşur, kusur detektörü gibi o böyel ,bu şöyle diye baağrmaz .ki dediğniiz gibi adam kaba koymaya fırsatım olmadı limonları dedi, orada daha denecek bir şey yok edebinle oturcan......... yaa bu bayanın çocukları olunca inşallah bu şekilde yetiştirmez onları, böyle örnek olmaz :Saruboceq:

murat bey in yemekleri güzeldi..ama hiç ince bi insan değil çok kaba medeniyetten nasibini almamış...
salataları ayrı kaba koymakla çok iyi yaptı bence...ama masayı biraz daha süsleyebilirdi..7 veriyorum

Allahaskina yaaa,Leyla neden sürekli ellerini
kollarini sallaya sallay ve dudaklarini uzata uzata
konusuyor,bir türlü anlayamadim.
Aslinda güzel bir hatun.Ama bu hareketleri onu
cok itici yapiyor.Ha bide asiri kiritarak konusuyor ya,
iyyyy oda cok sinir bozucu.O konusurken basim agriyor.

leylayı facebookta da yolmak dövmek isteyen kişi dolu hatta nil mi daha gıcık leylamı daha gıcık diye sayfa acmışlar genelde leyla yı daha cahil ve daha gıcık bulmuşlar... bence o kız gerçek hayatda öyle değildir sırf dikkat çekmek için yapıyor ki başarılı da oldu bakın biz bile ondan bahsediyoruz reklamın iyisi kötüsü olmaz derler...

murat bey in yemekleri güzeldi..ama hiç ince bi insan değil çok kaba medeniyetten nasibini almamış...
salataları ayrı kaba koymakla çok iyi yaptı bence...ama masayı biraz daha süsleyebilirdi..7 veriyorum

murat bey konusuna katılıyorum leyla ya dondü dedi ya "canımm benimmm herkesin ağzına göre etmi pişirecez "dedi çok avam bir ağızla konuşuyor delikanlılıyız diyor ama bu tarz konuşma değildir ama leyla da hak ediyor hakkından geliyor... çok asabi bir tipe benziyor....

reklamın iyisi kötüsü olmazda ,bu harektlerle nasıl iş hayatında çalışcak, nasıl sokakta gezecek ,ailesindeki kimse ayy sen neymişsin hiç mi demiyecekk... ben bunu anlamıyorumm

Leyla neyin nesinin reklamını yapacak Allah aşkına...

Tamam reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama onunki kötü oldu...

Çünkü artist değil ki dikkatleri üstüne çeksin...Peşinden reklam ajansları,program yapımcıları mı koşacaktı ...-tatlicadiarzu-

Bu kaprislerine kimse tahammül edemez bence....

darkblue kullanıcısından alıntı
leylayı facebookta da yolmak dövmek isteyen kişi dolu hatta nil mi daha gıcık leylamı daha gıcık diye sayfa acmışlar genelde leyla yı daha cahil ve daha gıcık bulmuşlar... bence o kız gerçek hayatda öyle değildir sırf dikkat çekmek için yapıyor ki başarılı da oldu bakın biz bile ondan bahsediyoruz reklamın iyisi kötüsü olmaz derler...

ya bencede çok cahil..milleti kanırabileceğini sanıyor.yıllarca yemek yapan birisi öyle soğan doğramaz..sanki farklı bir pilav yapıyormuşcasına aslında bu pilavı herkes sevmez demez.ne yediği belli değil..madem kıyma yemiyon niye köfte yiyon.içinde baharat varmışta mış mış..sonuçta kıyma işte..bende köfte,mantı yerim ama kıymalı yumurta yemem,yada yemekte yemem çünkü parça parça oluyor ya ,dağınık ,o yüzden sevmiyorum,yemiyorum..ya birde etli yaprak sarma yanına pilav olmamış dedi..bana biraz saçma geldi..ikiside pirinçliymiş.ama birisi sırf pirin,birisinde ise et var,pirinç çok çok az..gereksiz geldi bu yorum..bilmem siz ne diyorsunuz..birde içi lapa olmuş dedi..yaprak sarmanın içi nasıl lapa olur?%90 et var zaten içinde..anlamadım ben

Son düzenleme:
Allah o Leyla nın ailesine ve eşine yardım etsin .adam umarım bu programı izledikten sonra boşamaz kaydirigubbakcemile3 daha yeni evlenmişler kızı tanıması için iyi bir fırsat oldu ..Allah ım karşıma çıkarmasın o tiplerden ...:Saruboceq: köfte ve kıyma aynı şey degilmiş :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…