Birgül hanimi bende sevmistim ama iki gündür
sürekli söyledigi bir laftan sinir oldum.Dikkat ettiyseniz,
iki gün boyunca "ay bana basörtü taktirdilar,hayatimda
ben basörtü takmadim.Ay bana cirkin cirkin, basörtü taktilar."
yani basörtüsünü böyle yerlere vurdu hanimefendimiz.Sürekli
basörtüsü takmanin cirkin bisey oldugunu söyleyip durdu.
Burada yorum yapmiycam ama yazik yani.
Benim favorim Murat bey.Zaten maddi durumuda pek iyi degil
gibi.keske o kazansaydi.Kücük cocuklarida varmis.
bu yarışma bitince yolda görenler ben dahil yolarlar bu kızın saçını başını :))) haahahaaaa ne güzel olurdu
Hayır ,öyle demedi...
Siz yanlış anlamışsınız..başıma örtüyü çok çirkin bir şekilde taktılar ,hep kafamdan düşüyordu dedi..Başörtüsünü küçümseyeci ya da göğe çıkartıcı bir yorumla söylemedi...gamyoncuiremsu
acaba Layla yı tanıyan var mıdır aramızda gerçekten çok mera k ettim?? onunla sohbet etmek isterdim:jeyyar:
bide limonu elimde sıkamam diyoyaa paşa kızı sankii..
yok eli yapış yapış olurmuşta yok bu şekilde hiç hoş değilmiştee..
kadının yüzüne karşıda kıllara kıl çıktı denirmi yaa çok ayıp
tatlım sen hasan manyağını unuttun heralde o neydi öle yaa uzaylı gibi bi adamdı kaydirigubbakcemile3
aslında her turda çıkıyor bi taneklava:
Evet doğru düşünüyor..Dışarda bir lokantada gibi limonu elde sıkılacak şekilde değilde daha önceden sıkıp bir limon şişesini koyup öyle getirilse daha uygun olurdu ama adam o telaş ve sıkışıklıkta yetişemedi herşeye..Zaten bu şekilde limonu koymam biraz kaba oldu ama napalım zaman yok dedi..
Her doğru her zaman söylenmemeli...Leyla ağzına geleni söyledi durdu...Boğaz 9 boğumdur...Her içimizden geçeni söylememiz dürüstlük değil cahillik ve patavatsızlık olarak değerlendirilir...
yok yok bacım haketti ama ayıp filan olmadıı..
aslında daha fazlasını hakediyoo:dilcikar:
murat bey in yemekleri güzeldi..ama hiç ince bi insan değil çok kaba medeniyetten nasibini almamış...
salataları ayrı kaba koymakla çok iyi yaptı bence...ama masayı biraz daha süsleyebilirdi..7 veriyorum
leylayı facebookta da yolmak dövmek isteyen kişi dolu hatta nil mi daha gıcık leylamı daha gıcık diye sayfa acmışlar genelde leyla yı daha cahil ve daha gıcık bulmuşlar... bence o kız gerçek hayatda öyle değildir sırf dikkat çekmek için yapıyor ki başarılı da oldu bakın biz bile ondan bahsediyoruz reklamın iyisi kötüsü olmaz derler...