bacım şuna hanım demee hanımlıkla yakından uzaktan alakası yokk
Arkadaşlar Murat kazansın durumu iyi değil diyorsunuz ama ev adamın kendi evi ya.Bu devirde kendi evi olana durumu iyi diye bakıyorum ben gamyoncuiremsu
yok yok öyle demedi canım sen yanlış anlamışın..
ev bizim dedi sonra nurayda çok iyi bu devirde ev sahibi olmak kolaymı gibi şeyler söyledi
arkadaşlar bilen biri anlatsın.. etin yumuşama derecesi nedir? hani yumuşayıp, pişmemiş nedir? valla tüm saflığımla soruyorum. hani köfte filan anlarım zaten yumuşak et ama biftek gibi blok halindeki etlere aklım ermiyor.
arkadaşlar bilen biri anlatsın.. etin yumuşama derecesi nedir? hani yumuşayıp, pişmemiş nedir? valla tüm saflığımla soruyorum. hani köfte filan anlarım zaten yumuşak et ama biftek gibi blok halindeki etlere aklım ermiyor.
Hayır ,öyle demedi...
Siz yanlış anlamışsınız..başıma örtüyü çok çirkin bir şekilde taktılar ,hep kafamdan düşüyordu dedi..Başörtüsünü küçümseyeci ya da göğe çıkartıcı bir yorumla söylemedi...gamyoncuiremsu
cnm biftek zor pişen bi et çeşididir onu pişirirken bir çatalla bir kaç yerini delmek gerek ki içide renk değişisn ama bu pişmediği anlamına gelmez o brazda leyla nın gıcıklığı..
ya manyak kadın bide dioki ben mantıyı etle yapıyorum allaşkınıza ben hiç duymadım etle yapılan mantı :uhm: sırf kıll kadın ya gözleri şeytan gibi bakıyor kötükedihüso
Arkadaşlar Murat kazansın durumu iyi değil diyorsunuz ama ev adamın kendi evi ya.Bu devirde kendi evi olana durumu iyi diye bakıyorum ben gamyoncuiremsu
oyy mantıyı etli mi yapıyormuşş ... allahım bu kız komik komikk kaydirigubbakcemile3
nuray 2 aylık evlıyken kocasını kaybetmıs ya cok üzücü :a015:
aslında ben Domates çorbasını sevmiyorum
hamur işinden de geçrektende hoşlanmıyorumm ... başladı Layla saydırmaya